Вт, 2024-04-16, 06:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:58
518 діячам культури, які підтримали агресію Росії, Ляшко вимагає заборонити в'їзд в Україну
Інші останні Політичні новини

Домогтися заборони на в'їзд на територію України 518 діячам російської культури, які підтримали агресію Росії та анексію Криму має намір лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, про що повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Відповідний законопроект вже зареєстрував у Верховній Раді. Нехай всі ці путінські лизоблюди співають і кривляються на кремлівській ялинці, де їм і місце. Всі ці газманови, боярські, безрукови і хазанови - "давай, до побачення"! Можемо ще в навантаження віддати "братам" жадних Повалійчіху з Лорачкою, дурних Потапа з бабою Настею", - написав політик.

На його думку, українці зможуть прожити без їхньої "нещирої творчості".

Зазначимо, що лідер групи "Нічні снайпери" Діана Арбеніна попросила вибачення в українських глядачів під час свого київського концерту.

На пропозиції виступити з концертами на анексованому півострові російський співак Сергій Лазарєв відповів відмовою.

Комітет Верховної Ради з питань культури і духовності звернувся до народного депутата Таїсії Повалій з проханням покинути свої ряди.

Нагадаємо, 11 березня Міністерство культури Російської федерації опублікувало список артистів, які виступили на підтримку політики президента Путіна щодо України та Криму. У ньому є прізвища Безрукова, Боярського та інших діячів культури РФ.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 932 | Додав: adminA | Теги: в'їзд в Україну, Ляшко, агресію Росії, 518 діячам культури | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]