Сб, 2024-04-20, 10:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:51
60 обстрілів від бойовиків. Загострилася ситуація біля Мар'їнки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Упродовж минулої доби російсько-терористичні війська понад 60 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це інформує прес-центр АТО.

"Після 18.00 вчорашнього дня до завершення доби нетривалі та здебільшого хаотичні обстріли продовжились біля Донецького летовища та північніше Горлівки", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зі стрілецької зброї та, час від часу, з гранатометів бойовики били в напрямку Пісків, Опитного, південніше Авдіївки та Новгородського, з великокаліберних кулеметів – в бік Первомайського, Троїцького, яке розташоване неподалік ділянки лінії розмежування між Горлівкою та Донецьком, а також поблизу Луганського. Окрім того, один з наших опорних пунктів поблизу Луганського бойовики обстріляли з протитанкового ракетного комплексу.

Зазначається, що під вечір загострилася ситуація біля Мар’їнки: "Там окупанти декілька разів застосовували стрілецьку зброю та гранатомети, вів вогонь також ворожий снайпер".

Після опівночі противник принаймні 5 разів вдався до збройних провокацій проти сил АТО. Постріли зі стрілецької зброї та гранатометів лунали біля Пісків, Опитного, Луганського, найчастіше в районі Мар’їнки.

Важкого озброєння впродовж ночі бойовики не застосовували. На Луганщині та біля Маріуполя було тихо.

Нагадаємо, 13 січня учасники Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі домовилися про оголошення режиму тиші, який мав розпочатися негайно. Додамо, що перед цим у Мінську, 22 грудня 2015 року (в той же день, коли бойовики увійшли в село Комінтернове, що лежить у "сірій зоні" поблизу Маріуполя), була досягнута домовленість про припинення вогню в ніч проти 23 грудня. Однак через 11 годин після цього "припинення вогню" бойовики застосували проти сил АТО "Гради". 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: 60 обстрілів від бойовиків. Загостр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]