Пт, 2024-03-29, 15:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:16
8 населених пунктів у Донецькій області вже не відновити
Інші останні Кримінальні новини

Європейська делегація була вражена наслідками обстрілу Широкіно В Донецькій області, де налічується 8 населених пунктів, які не підлягають відновленню.

Про це повідомив голова Донецької ОВГА Павло Жебрівський, передає віце-спікер Верховної Ради і представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронней контактної групи Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Європейська делегація була вражена наслідками обстрілу Широкіно, що не підлягає відновленню. І таких населених пунктів, що не підлягають відновленню (а навколо Широкіно ще більша проблема з замінуванням, в тому числі узбережжя Азовського моря) - тільки в Донецькій області. Про це поінформував голова ОВЦА П. Жебрівський", - написала Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні Жебрівський повідомив, що комісар Європейського союзу з питань політики сусідства та переговорів по розширенню Йоханнес Хан відвідав прифронтове селище Широкіно Донецької області.

Судячи з оприлюднених фото, Широкіно також відвідали голова представництва Євросоюзу в Україні Хьюг Мінгареллі, віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко та міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: 8 населених пунктів, Донецька область | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]