Чт, 2024-04-25, 03:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:43
96 населених пунктів Івано-Франківщини повністю відрізані від електропостачання - негода на заході України
Інші останні Прогноз погоди

Знеструмлення сталося цієї ночі через пориви вітру з дощем і мокрим снігом. Потерпають дванадцять районів Івано-Франківської області - особливо гірські. Ще сімдесят п'ять - частково залишаються без світла. Вимкнено 854 трансформаторні підстанції. А на Закарпатті станом на тринадцяту годину відновили проїзд дорогами загального значення.

Про це повідомляє Прикарпаття-обленерго.

Наразі вимкнення електропостачання є у Богородчанському, Верховинському, Долинському, Калуському, Коломийському, Косівському, Тисменицькому, Надвірянському, Рожнятівському, Снятинському, Тлумацькому районах та у Яремчанській зоні.

Тим часом на Закарпатті станом на тринадцяту годину проїзд дорогами загального значення відновили у всіх напрямках, інформує заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс на своїй сторінці у Facebook. Наразі рівень води у басейнах гірських річок Верхня Тиса, Тересва, Теребля та Ріка знижується. Та через сильні зливи підтопленими залишаються 235 домогосподарств, серед них - 138 житлових будинків у Міжгірському, Рахівському та Тячівському районах. Вода стоїть просто в хатах. За прогнозами синоптиків, дощитиме на Закарпатті і далі.

Як повідомляв 5.ua, вчора, 21 листопада 2015 року, на Закарпатті підтопленими залишалися 22 населені пункти, рух на автодорозі Мукачеве-Рогатин було відновлено.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: негода, Електропостачання, Захід України, 96 нас. пунктів Івано-Франківщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]