Пт, 2024-03-29, 16:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1734 1735 1736 1737 1738 ... 2320 2321 »


Майские исследования российских социологов показывают, что из-за финансовых затруднений родителей многие российские дети вынуждены будут провести летние каникулы дома.
Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2013-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На підземному аміакопроводі Горлівка-Лозова в Донецькій області стався свищ з витоком залишків аміаку.




Президент Єгипту Мохамед Мурсі заявив, що перервав відносини з владою в Дамаску і закликав ліванський рух "Хезболла" не втручатися в справи Сирії.




В Адміністрації Президента планують збільшити держзамовлення на підготовку сімейних лікарів у 2013 році.




Известная модельерка в беседе с журналистами призналась, что часто использует скидочные купоны на различные товары, которые выгодно получает на специализированном сайте darimskidki.com.




Лікарі з німецької клініки "Шаріте" відвідували Тимошенко на початку тижня. Вони рекомендували їй продовжити стаціонарне лікування.



Турецькі демонстранти відмовляються залишати розташований у центрі Стамбула парк Гезі, незважаючи на обіцянки прем'єр-міністра призупинити його реконструкцію.



Візит лідера французьких націоналістів Марін Ле Пен проходить у Криму в атмосфері повної закритості.



Европейский транспортный корабль ATV-4 "Альберт Эйнштейн" пристыковался к российскому сегменту Международной космической станции.



Качественное образование — залог успеха в жизни, если вы так думаете, то непременно ищете для своего ребенка возможность учится за границей.



Известный писатель рассказал журналистам, что когда была нужна резина Гудиер на свой автомобиль, то он ее выгодно приобрел с помощью интернете-магазина mvo.ru.




68% украинцев не планируют отдыхать, а количество тех, кто не имеет возможности уехать, составляет 21%.



После того, как нашей редакцией была куплена качественная соковыжималка Zelmer по выгодной цене с помощью сайта foxtrot.com.ua, было решено пригласить на интервью психолога, чтобы поговорить о воспитание детей.


Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що стан здоров'я його підзахисної різко погіршився і він має намір звертатися до німецьких лікарів з проханням терміново прибути в Україну для проведення комплексного обстеження.