Чт, 2024-04-25, 07:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1781 1782 1783 1784 1785 ... 2323 2324 »

20 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, тільки ввечері місцями невеликий короткочасний дощ, увечері місцями грози, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +21...+23 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-04-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Лідери трьох опозиційних фракцій: "Батьківщина" Арсеній Яценюк, "УДАР" Віталій Кличко та ВО "Свобода" Олег Тягнибок підписали звернення до глав політичних груп Європейського парламенту щодо політичних репресій в Україні.



Понад мільйон людей взяли участь в акціях протесту в столиці Аргентини, ще близько 2 мільйонів протестували в інших містах.




Ренат Кузьмін та інші посадовці, винні у вибірковому правосудді, не мають права користатися свободою пересування у Євросоюзі.




У Києві в рамках десятого ювілейного фестивалю "Французької весни в Україні" в Музеї сучасного мистецтва у четвер, 18 квітня, відкривається безкоштовна виставка "Зірки між небом і землею".



Спостережна місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса та Олександра Кваснєвського продемонструвала "потенціал у досягненні результатів, необхідних для подальших стратегічних рішень" у відносинах Києва і Брюсселя.




Міністр енергетики і вугільної промисловості України Едуард Ставицький задекларував у цілому 123,07 тис. грн доходів, одержаних у 2012 році, зазначається у декларації міністра.




У п'ятницю вранці, 19 квітня, опозиція не блокуватиме Верховну Раду, щоб дати можливість парламенту розглянути резолюцію недовіри уряду.




ФБР надало фотографії двох підозрюваних у скоєнні теракту недалеко від фінішної межі Бостонського марафону і звернулося до населення з проханням допомогти встановити їх особи.



Горнолыжные курорты Польши не столь популярны, как центры зимнего отдыха в альпийских странах, однако они способны привлечь россиян сравнительно доступными ценами в отелях и ресторанах.




Місію Кваснєвського-Кокса продовжено до вересня. Потім буде ще одна оцінка ситуації. А резолюція Європарламенту - перед самітом Східного партнерства в Вільнюсі.




У техаському містечку Вест, де минулого вечора (близько 4.00 за київським часом) стався вибух на заводі з виробництва мінеральних добрив, тривають рятувальні роботи.



Європейський парламент простою більшістю підтримав рекомендації Раді ЄС підписати з Україною Угоду про спрощення порядку видачі віз. За таке рішення проголосувала більшість депутатів Європейського парламенту.




19 квітня в Києві ясно, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +19...+21 градус.




Американські правоохоронці повідомили про встановлення перших двох підозрюваних у скоєнні теракту під час Бостонського марафону.