Чт, 2024-03-28, 23:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1782 1783 1784 1785 1786 ... 2320 2321 »



"Ввічливі слова, але не гроші - такий був підсумок другого в цьому році візиту делегації Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україну".
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2013-04-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Мета цієї програми, по-перше, прибрати з доріг релікти радянського автопрому, яким виповнилося 20 і більше років, а по-друге, активізувати українців до купівлі нових авто. Щоправда, суми компенсації вистачить хіба що на 1/5 ціни найдешевшого "новачка".




Аукціонний дім "Сотбіс" (Sotheby's) оголосив у п'ятницю, 12 квітня, що виставляє на торги в Нью-Йорку три роботи знаменитого французького скульптора Франсуа Огюста Родена.




Рейтинг найбагатших музикантів Великобританії за версією видання Sunday Times в 25-й раз очолив один із засновників легендарної британської групи Beatles сер Пол Маккартні.



Сьогодні, 13 квітня, вступило в дію рішення Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі при міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, яке вводить нове спеціальне мито на іноземні автомобілі.




20 червня 2011 року президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні буде застосовано шокову терапію при проведенні реформ.




Другу нагороду до скарбнички збірної України на чемпіонаті Європи з важкої атлетики, який проходить в албанській Тірані, принесла Наталія Миронюк у ваговій категорії до 69 кг.





Російський мільярдер Дмитро Риболовлєв купив фамільні острови сім'ї Арістотеля Онассіса - Скорпіос і Спарті.




14 квітня в Києві хмарно із проясненнями, дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +10...+12 градусів.



Со следующего понедельника владельцы недвижимого имущества, подлежащего налогообложению, начнут получать уведомления о сумме начисленного налога и платежные реквизиты/



Почему выросли доходы Игоря Шувалова и семьи Аркадия Дворковича, сколько заработали президент и премьер-министр, а также другие новости открывшейся декларационной кампании.



Известный дирижер рассказал журналистам, что приехав в Россию его интересовала продажа авто в Саратове по выгодной цене, а поэтому он очень рад, что наткнулся на сайт 64-auto.ru.



У суботу, 13 квітня, Землю накриє потужна магнітна буря класу G2, яка може призвести до збоїв у роботі електронного обладнання, а також погіршення самопочуття людей.



Известный музыкант посетил Россию, так как его интересовала выгодная продажа авто в Пензе с помощью сайта pnzauto.ru, а после этого приехал в Украину, где пообщался с журналистами и ответил на их вопросы.



29 березня анімаційний серіал "Казкова Русь" виробництва студії Animagrad у партнерстві зі "Студією Квартал-95" почав виходити в ефір "1+1" як самостійний продукт.