Чт, 2024-03-28, 12:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1785 1786 1787 1788 1789 ... 2320 2321 »


У Латвії в середу 10 квітня комісія Сейму з прав людини і суспільних справ концептуально підтримала пропозиції про повну заборону на публічне використання символіки СРСР, Латвійської РСР та нацистської Німеччини.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-04-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"Портрет молодої людини" майстра Відродження Рафаеля, оцінюваний експертами в 100 мільйонів доларів, очолив список Forbes.

В современном динамичном мире информация и время практически бесценны. Именно поэтому, когда для развития бизнеса нужно срочно купить холодильное оборудование очень надежное, но по приемлемой цене, тогда любой бизнесмен в первую очередь бросается бороздить бескрайние просторы мировой паутины Интернет




Активістку Коаліції учасників Помаранчевої революції Єлизавету Жарікову повезли до суду у супроводі "Беркута".




Українська Гельсінська група з прав людини ініціюватиме на цьому тижні подання до президента щодо помилування Юлії Тимошенко.




11 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +11...+13 градусів.




Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко може підігрувати Банковій. Про це в розповів депутат від "Свободи" Юрій Михальчишин.



"Золоту медаль Белграда" 60-го ювілейного Кінофестивалю документального і короткометражного кіно в Белграді присуджено українському режисерові Мирославу Слабошпицькому за стрічку "Ядерні відходи".



У приміщенні пам'ятки архітектури XVIII ст. "Брама Заборовського" на території Національного заповідника "Софія Київська" відкрито виставку "Бурштинові мозаїки в Софії Київській".




У столиці Македонії Скоп'є з 1 по 14 квітня проходить тиждень моди, яка називається Fashion Weekend Skopje.



Звільнення колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка недостатньо для підписання Угоди про асоціацію між ЄС та Україною до Вільнюського саміту "Східного партнерства".



2 березня лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов висловився за розпуск чинної Верховної Ради, проведення референдуму і проведення виборів на мажоритарній основі.



В столиці Албанії Тирані завершилися змагання у ваговій категорії до 53 кг серед жінок у рамках чемпіонату Європи з важкої атлетики, де золоту медаль у багатоборстві виборола українка Юлія Паратова.





Польська влада не візьме участі в газових проектах Російської Федерації, які створюють загрозу для інтересів України.



В Адміністрації президента розраховують, що угода між Україною та Європейським союзом про спрощення оформлення віз набере чинності до травневих свят.