Ср, 2024-04-24, 03:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1789 1790 1791 1792 1793 ... 2323 2324 »



Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич вважає, що звільнення Юрія Луценка з в’язниці є позитивним, але недостатнім кроком для виконання критеріїв Євросоюзу.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На президентских выборах в Черногории, прошедших в воскресенье, 7 апреля, одержал победу действующий президент страны Филип Вуянович.



Во вторник, 9 апреля, международные агентства сообщили, что на территории штаба министерства обороны Японии и на базах в различных районах Токио разворачивают батареи ПРО Patriot (PAC-3).




Влада Сирії відмовилися пустити в країну комісію ООН, яка хоче перевірити факти використання хімічної зброї в сирійському конфлікті.



Марсохід Curiosity залишився без зв'язку із Землею через проходження Марса за Сонцем. Під час перерви, яка триватиме приблизно до початку травня, на борту ровера будуть працювати тільки два прилади з десяти.




У парламентських фракціях Партії регіонів і "Батьківщина" пропонують повернути кримінальну відповідальність за товарну контрабанду у великих розмірах, скасовану більше року тому.



Сполучені Штати Америки задоволені рішенням президента Віктора Януковича про помилування колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього міністра екології Георгія Філіпчука.




Активістки руху FEMEN, відомі своїми напівголими протестами, не могли не використати такий помітний майданчик, як Ганноверський промисловий ярмарок.




Голова Парламентської асамблеї Ради Європи Жан-Клод Міньйон вітає рішення української влади про звільнення Юрія Луценка.




9 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +8...+10 градусів.

проблемы с позвоночником

 

Известный артист цирка признался в беседе с журналистами, что ранее из-за сложных трюков у него возникли проблемы из позвоночником. Поэтому очень рад, что тут наткнулся на сайт "Клиники доктора", которая специализируется на лечение заболеваний спины



Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін та його колега з донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментували вчорашній поєдинок своїх команд в рамках української прем'єр-ліги, який на столичному НСК "Олімпійський" завершився вольовою перемогою "Гірників" 2:1.



Прихильники опозиції збираються у столичному парку імені Тараса Шевченка на акцію проти дій влади "Вставай, Україно!", яка розпочнеться о 14.00.



На полі стадіону "Дніпро-Арена" завершилась зустріч місцевого "Дніпра" і полтавської "Ворскли" у рамках 23-го туру української прем'єр-ліги.



Янукович помилував ряд засуджених, серед яких колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко і колишній міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук.