Пт, 2024-03-29, 01:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1791 1792 1793 1794 1795 ... 2320 2321 »


В современном мире, когда время практически на вагу золота, успешные люди пытаются его беречь, а поэтому, как правило, часто совмещают полезное с приятным — ходят ужинать в рестораны.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-04-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Лідери "Батьківщини", УДАРу та ВО "Свобода" ( Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок) записали відеозвернення, в якому закликали киян долучитися до акції протесту 2 квітня біля Верховної Ради.




В Україні критична ситуація під час проходження максимальних рівнів весняного водопілля очікується у Волинській, Житомирській та Рівненській областях.



Каждый из современных жителей не только столицы, но и Украины желает купить квартиру, Киев на сегодняшний день предлагает как новостройки, так и вторички. И здесь у каждого возникает вполне закономерный вопрос – как не прогореть при этом?



Фракція "УДАР" вимагає цього тижня розглянути законопроект про імпічмент президента України. Про це заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту голова фракції "УДАР" Віталій Кличко.




2 квітня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +5...+7 градусів.




Народный депутат Геннадий Москаль официально обратился к министру внутренних дел Виталия Захарченко и генпрокурору Виктору Пшонке.


Збірна України (U-17) на останніх хвилинах вирвала перемогу над Німеччиною, яка приймала міні-турнір елітного раунду відбору на ЧЄ-2013 в четвертій групі, і через шість років знову завоювала путівку до фінального турніру чемпіонату Європи серед юнаків до 17 років.





Керівник київської "Батьківщини" Юрій Одарченко вважає Петра Порошенка достойним кандидатом у мери Києва.




Світлодарськ приходить до тями після пожежі на Вуглегірській ТЕС, яка зруйнувала чотири енергоблоки і повністю залишила 12-тисячне місто без тепла.



Якщо ти депутат Партії регіонів чи КПУ, це зовсім не означає, що ти дуже любиш Росію, це означає, що ти щиро ненавидиш Україну. Про це повідомив народний депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко.




Британський фермер дошукувався відповіді, чи можна гнати горілку з молока, а прийшовши до позитивного результату, налагодив виробництво цього алкогольного продукту.




На минулих вихідних відбувся 22-й тур української футбольної прем'єр-ліги. Подією туру стало повернення київського "​​Динамо" на друге місце з четвертого.



Дуже важким для "Українських Отаманів" виявився матч чвертьфіналу Всесвітньої серії боксу (WSB) проти "Бакинських Вогнів", який відбувся в столиці Азербайджану.





Історики відшукали темні плями на репутації найбільшого англійського поета.