Ср, 2024-04-24, 05:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1792 1793 1794 1795 1796 ... 2323 2324 »


Інформація про розлучення Олена Вінницької та Сергія Большого виявилася першоквітневим жартом. Зоряна пара буде і далі жити щасливим сімейним життям, проте вже не в Україні.
Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2013-04-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк порівнює засідання більшості під головуванням Рибака з ГКЧП.



5 квітня 2013 р. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться презентація книги-альбому "Український килим. Мистецька династія Саєнків” .



Чоловіки повністю програють в битві статей - таку заяву зробила жінка-науковець з Австралії Дженні Грейвс. За її словами, чоловік як вид вимре через п'ять мільйонів років.




Іспанська "Малага", діставшись у свій дебютний сезон у Лізі чемпіонів вже до чвертьфіналу, має непогані шанси пройти в наступний раунд турніру.



У Міністерстві оборони підготували програму реформування Збройних сил, яку планують реалізувати завдяки власним матеріальним ресурсам.




Жизнь современных людей в начале двадцать первого столетия не отстает от динамики жизни в прошлом, двадцатом веке, а наоборот – еще больше набирает обороты.





Українські дівчата часто залучені до надання послуг поза їх основним місцем роботи в Індіі.





Опозиція запропонувала три шляхи вирішення питання про призначення виборів міського голови Києва та Київської міськради.



4 квітня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ, на дорогах вночі місцями ожеледь, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +5...+7 градусів.



Гонорар на 15,5 мільйона, який отримав президент Віктор Янукович за минулий рік, можна прирівняти хіба що до гонорарів Ролінг, Коельо і Джеймз. Про це заявив письменник Андрій Курков.


Известный европейский геймер, который является выходцем из Украины, в беседе с журналистами признался, что приятно удивился, когда узнал, что в стране можно быстро без проблем совершенно бесплатно скачать mass effect 3.





Впевнений крок на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів, третій за останні чотири сезони, зробила "Баварія".



Колишній глава Української греко-католицької церкви, кардинал Любомир Гузар у своїй новій книзі "Три дороги" описав, що робить людину щасливою – правильне ставлення до себе, ближнього та Бога.



У Києві через танення снігу та плюсову температуру з'явилися випадки затоплення деяких вулиць і навіть станції метро "Житомирська", окрема загроза нависла над заповідником "Софія Київська".