Вт, 2024-04-23, 22:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1805 1806 1807 1808 1809 ... 2323 2324 »


Ініціативна група у складі семи депутатів Горлівської міськради (Донецька область) стурбована ситуацією, що склалася в депутатському корпусі та міської організації Партії регіонів.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-03-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Центр Києва може в будь-який момент провалитися під землю - на Печерську може утворитися гігантська яма завширшки більш ніж 10 метрів і завглибшки до 4, заявляють столичні дигери.


Станом на ранок 18 березня до 70 населених пунктів Західної України був відсутній проїзд. Про це повідомляє прес-служба Держслужби надзвичайних ситуацій.

 

Известная всем народная артистка рассказала о том какие песни ей принесли популярность, а также о своей первой любви, почему именно она так рано вышла замуж и что молодым людям, к сожалению, помешало уберечь свою семью.





На минулих вихідних, за виключенням двобою "Металіста" і "Говерли", яке відбудеться в понеділок, відбувся 21-й тур української футбольної Прем'єр-ліги.





Акції в рамках розпочатої на минулому тижні кампанії "Вставай, Україно!" були дуже успішними.




Нинішня "Ніч опери" - друга за рахунком після першої, що відбулася в грудні минулого року, коли перед харків’янами виступили оперні співаки з Італії.




Швидкісний потяг Hyundai, який у неділю, 17 березня, їхав зі Львова до Києва, зупинився у полі



После того, как успешно прошло удаление сосудистых звездочек благодаря Cosmolux, а котором стало известно благодаря сайту cosmolux.com.ua, поехали в Крым. Когда наш автобус въехал в горную часть Крыма, задохнулся от элегантно-романтического сочетание моря, припорошенных снегом вершин, витых змеевидных дорог.


Українська націоналістична партія "Свобода" ввечері в четвер (14 березня) в Києві зірвала презентацію книги російського автора Миколи Старікова "Сталін. Згадуємо разом".



18 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, вдень -1...+1 градус.




Екс-глава Єврокомісії Романо Проді не є прихильником санкцій щодо України, які обговорюються в політичних колах ЄС та США.



Согласно ультиматуму шибко русскоязычного коммуняки, раз он за 33 года украинский язык выучить не сподобился, то и протоколы заседания комитета подписывать не будет.




Уникальность рейтинга в том, что в него вошли леди, которые заработали состояние без помощи отцов и мужей.



У Перській затоці Саудівської Аравії з миром спочив 154-річний Мохаммед бін Зареі. Після себе він залишив понад 180 дітей, онуків і правнуків.