Чт, 2024-03-28, 20:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1807 1808 1809 1810 1811 ... 2320 2321 »




Захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка вкотре не випустили за кордон у аеропорту "Бориспіль".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Незважаючи на серйозні ризики для здоров'я, попрацювати на найнебезпечнішому будівництві світу охочих вистачає.


Сінгапурська суднобудівна компанія зі світовим ім'ям Keppel Corp сьогодні повідомила ділову громадськість про те, що вона скасувала контракти на будівництво двох напівзанурюваних нафтових вишок для української компанії НАК "Нафтогаз".




Каталонська "Барселона" зробила подиву гідний "камбек", зумівши пройти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Мілан" після безгольової поразки в першому матчі в два м'ячі.



Електронні татуювання, що не бояться води, тепер можуть стежити за ритмом серця під час повсякденної активності. Науковці знайшли спосіб "вкарбувати" відстежувальні пристрої прямо в шкіру пацієнта.


Україна "сповзає до авторитаризму", Росія залишається суспільством "дедалі більшої невизначеності", а Грузія, де обрали нового прем'єр-міністра, "опинилася перед обличчям важкого перехідного періоду, який загрожує небезпекою внутрішньої політичної нестабільності".



Згідно з результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", абсолютна більшість опитаних (81%) підтримує ухвалення Закону України "Про відкликання депутатів".



13 березня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень +1...+3 градуси.




Науково-дослідний центр Збройних сил України "Державний океанаріум" втратив під час тренування трьох бойових дельфінів. До рук журналістів потрапив секретний документ.



Найближчими днями в небі любителі астрономії зможуть поспостерігати політ яскравої комети C/2011 L4 Pan-Starrs, яка наблизиться до Землі на кілька днів, а в наступний раз повернеться тільки через сто тисяч років.


Збірна України з шахів стала чемпіоном світу. На командному чемпіонаті світу, що проходить в Астані, "жовто-синя" команда у складі Катерини Лагно, чемпіонки світу 2012 року Ганни Ушеніної, Марії Музичук та Наталії Жукової змогла завоювати чемпіонство ще до завершення турніру.




Книжка Івана Андрусяка "Вісім днів із життя Бурундука" увійшла до престижного щорічного каталогу найкращих дитячих видань світу "Білі ворони 2013" (White Ravens 2013).




Українка Аліна Максименко завоювала дві нагороди на етапі Гран-прі з художньої гімнастики, що завершився в ізраїльському Холоні.



Роботи молодого українського фотографа Саші Курмаза стають одними з найяскравіших у секції Експозиція англійського відкритого фестивалю фотографів Format International Photography Festival.




Цей "інтернет-мозок" являє собою загальнодоступну інформаційну базу, що містить опис об'єктів, з якими роботи можуть зіткнутися в реальному світі.