Пт, 2024-03-29, 10:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1810 1811 1812 1813 1814 ... 2320 2321 »

Яценюк підкреслив, що нинішній день для опозиції є знаковим. "Тому що ми оголошуємо народні віче і народне повстання проти цього режиму сьогодні біля Тараса Шевченка".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



10 березня в Києві хмарно, уночі невеликий сніг, удень сніг, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градусів, удень 0...-2 градуси.



Німеччина повернула Туреччині золоту брошку, яка належала легендарному лідійському цареві Крезу і була викрадена близько восьми років тому з археологічного музею турецького міста Ушак.




Любителі зоряного неба можуть насолодитися рідкісним видовищем: з 8 березня в нічному небі над Північною півкулею можна побачити яскраву комету.


У найближчий час Київ і Москва можуть домовитися про створення двостороннього спільного підприємства, якому буде здана в оренду газотранспортна система, а Україна у відповідь одержить зниження ціни на газ до 260 доларів за тисячу кубометрів.




Вибух стався вранці в суботу, 9 березня, в центрі столиці Афганістану біля будівлі міністерства оборони країни. Бомбу привів у дію терорист-смертник.



Киевские власти планируют презентовать на международной выставке недвижимости MIPIM 12-15 марта в Каннах (Франция) инвестиционные проекты «Киев-Сити» и «Днепровские жемчужины».



Українські суди за 2012 винесли менше 0,17% виправдувальних вироків. Про це пише віце-президент ГО "Агентство журналістських досліджень" Максим Шпаченко.


Выборы мэра столицы и столичного горсовета вероятно состоятся 2 июня. Об этом в интервью Радио Свобода заявил лидер фракции партии «Свобода» Олег Тягнибок.




Співак Джастін Бібер, 19-літній кумир підлітків, зомлів під час виступу, що проходив у четвер, 7 березня, у концертному залі O2 Arena.



Найбільш авторитетне видання в світі боксу американський журнал The Ring склав рейтинг боксерів, які досягли значних успіхів у своїй професійній кар'єрі після досягнення 40-річного віку.



9 березня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень -1...-3 градуси.



Кількість людей, які володіють чистими активами на суму 30 млн доларів і вище, збільшилася торік на 4,8% і сягнула 189 тис 835 осіб. Про це йдеться в сьомому щорічному виданні The Wealth Report 2013.




На сьогодні ні в посланні президента до парламенту, ні в цілому на порядку денному не стоїть питання приєднання до Митного союзу (МС).



Європарламент на пленарному засіданні має намір обговорити українське питання за участі Верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Єврокомісії Кетрін Ештон.