Чт, 2024-03-28, 22:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1823 1824 1825 1826 1827 ... 2320 2321 »


У липні 2012 року на Сонці сталося щось подібне до дощу - магма, що вирвалася з корони (з зовнішніх шарів атмосфери Сонця) разом зі спалахом, охолола і "пролилася" химерними потоками.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-02-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Америці виставили на продаж унікального королівського пітона, оціненого господарем у 16 тисяч доларів. Тримісячна самка пітона з чорною головою і білим тулубом продається на сайті East Coast Reptile Breeders.

Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий повідомив, що керівництво фракції розпустило їх до 5 березня.

 

 




Зелений колір в інтер'єрі, з великим різноманіттям відтінків і поєднань, підійде для створення найрізноманітніших дизайнів приміщення. Він допоможе вам створити по-справжньому дивовижний і оригінальний дизайн



Народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон сьогодні, 21 лютого, має намір презентувати новий проект Закону "Про функціонування української мови як державної та порядок застосування інших мов в Україні" .



22 лютого в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень 0...+2 градуси.


Двоє грабіжників, озброєних пістолетами, увійшли в бутік компанії De Beers в центрі французької столиці увечері 19 лютого. Захопивши коштовності з двох вітрин, вони залишили приміщення через чорний хід.



Прокуратура Риму оцінить дії екс-прем'єра Італії Сильвіо Берлусконі, що очолює правоцентристську коаліцію на прийдешніх 24-25 лютого парламентських виборах.




Двоє молодих людей з Тибету спалили себе на знак протесту в китайській провінції Сичуань, заявили тибетські активісти.



Як може і має право називатися Папа у відставці? Чи може він і надалі називатись Бенедиктом XVI, або ж йому повертається "світське" ім'я? Чи можна до нього звертатися "ваша Святість"?


Стокгольмський арбітраж зобов'язав монополію виконати контракт з італійським трейдером Italia Ukraina Gas і поставити йому 13,1 млрд кубометрів газу за цінами 2003 року – 110 дол за тисячу кубометрів при нинішній його вартості 416 дол.




Європа, можливо, більше за Україну зацікавлена у підписанні Угоди про асоціацію.



Презентація 57 полотен, переданих відомим британським колекціонером сером Денісом Маоном в дар музеям Великобританії, відбулася в середу в Лондоні.




Лідери фракцій досі перебувають на нараді у спікера Верховної Ради Володимира Рибака.



Несмотря на многочисленные сообщения в газетах и журналах о том, что такие насекомые как комары являются разносчиками многочисленных заболеваний, многие отказываются от использования эмульсий и других средств их отпугивания