Пт, 2024-04-26, 00:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1828 1829 1830 1831 1832 ... 2323 2324 »



В опозиції упевнені, що їхня ініціатива проводити вибори до Верховної Ради цілковито за відкритими списками набере більше голосів у сесійній залі, ніж провладна.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Вісім озброєних людей, імовірно, отримали доступ до злітно-посадкової смуги в аеропорту Брюсселя і пограбували літак, що прилетів із Цюріха, з якого в той момент вивантажували алмази.




За 2 останні роки в Україні були заборонені судами 90% мирних зібрань. Таку статистику наводять у Центрі політико-правових реформ.



В Україні можуть подорожчати харчові продукти - уряд готує проект постанови про звільнення від державного регулювання цілої низки продуктів, серед яких м'ясо, яйця і соняшникова олія.



Фракції "УДАР", "Батьківщина" і "Свобода" продовжують блокувати президію і трибуну Верховної Ради. При цьому депутати останніх двох прийшли в парламент у вишиванках.



Фінські науковці з проекту по радіозондуванню атмосфери KAIRA визначили радіант Челябінського боліда - місце на небесній сфері, звідки з точки зору земного спостерігача летіло космічне тіло.



Заяви для отримання свідоцтва суб'єкта індустрії програмної продукції, що дозволяє платити податок на прибуток в розмірі 5%, подали перші 136 IT-компаній по всій Україні.



Європейський футбольний союз (УЄФА) поки не отримував жодної конкретної пропозиції щодо організації чемпіонату СНД, але в теорії може вивчити це питання.




Близько 100 тисяч квадратних метрів київських доріг з 300 тисяч, що вкрилися ямами, є аварійно небезпечними.



Блокування роботи Верховної Ради негативно позначиться на результатах саміту "Україна - Європейський Союз". Про це заявив міністр закордонних справ Леонід Кожара .


Всупереч поширеній сьогодні в Інтернеті інформації про те, що представники українських футбольних клубів відмовилися брати участь у першому засіданні оргкомітету "Об'єднаного чемпіонату" Росії і України, представники клубів УПЛ на зустріч все ж з'явилися.




19 лютого в Києві хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень -1...-3 градуси.


 

Насколько свободными себя ощущают журналисты в США? Что изменилось в журналистике после 11 сентября? Как пытаются давить на медиа крупные корпорации?




К главе парламента уже выехали оппозиционеры в белых футболках с надписями "Юле – волю!". Возглавляет колонну лидер фракции Арсений Яценюк.

В жизни страны, как и в жизни человека, бывают моменты, когда относительно малозначительные в стратегическом плане, если не сиюминутные факторы определяют направление дальнейшего развития на годы и десятилетия вперед.