Сб, 2024-04-20, 16:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 1831 1832 1833 1834 1835 ... 2322 2323 »


Дослідники з Університету Південної Каліфорнії (USC) розробили новий тип літій-іонних акумуляторів, в якому замість традиційних графітових анодів застосовуються пористі кремнієві наночастинки.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-02-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Кроты - достаточно забавные зверьки, но их появление на наших огородах это настоящая катастрофа. Кроты наносят достаточно большой ущерб и огороду и просто участку на даче, уничтожая весь урожай.



Стремление найти вторую половинку умело используют в корыстных интересах многочисленные мошенники и брачные аферисты, которые расставили свои сети на просторах глобальной паутины.



15 лютого в Києві хмарно, без істотних опадів, уночі й зранку слабкий туман, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень 0...+2 градуси.




Жителі Бахрейну 14 лютого заповнили вулиці столиці країни Манами, вимагаючи політичних реформ, зокрема розширення прав парламенту.



Логгерхед, або головатій морській черепасі, що живе в японському океанаріумі, котра позбулася передніх ластів, імовірно, в результаті нападу акули, подарували штучні кінцівки.



Сьогодні влада за допомогою всіх наявних методів тисне на опозиційних депутатів, аби затягнути їх в провладну більшість в парламенті. Про це сьогодні, 14 лютого, журналістам заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.



У Тернопільському обласному художньому музеї відкрилася виставка "Зимові зустрічі". В експозиції представили 160 вишитих картин і близько півсотні сорочок, а також ікони, ґердани та різноманітні оздоби із бісеру.


Вперше в історії одразу три українські клуби зіграють у плей-офф Ліги Європи. Київське "Динамо", дніпропетровський "Дніпро" і харківський "Металіст" сьогодні зустрінуться з французьким "Бордо", швейцарським "Базелем" і англійським "Ньюкаслом".



У Денвері (США) розпочав роботу "університет марихуани". Тепер, коли 64-ту поправку про вільне використання та вирощування марихуани схвалено в Колорадо, у столиці цього штату відчинив свої двері THC.




Матч розпочався з хвилини мовчання в пам'ять про жертви аварійної посадки в Міжнародному донецькому аеропорту імені Сергія Прокоф'єва.



Пассажиры, выжившие в авиакатастрофе под Донецком, считают, что спаслись благодаря трещине, которая возникла в фюзеляже разломившегося пополам самолета Ан-24.


 

Сегодня в список образовательных услуг, которые предоставляются почти каждой зарубежной школой, входит английский для бизнеса. К выбору необходимой школы обучения, Вы должны подойти внимательно и уже должны обладать некими знаниями в данной области.




Президент Грузії видав указ зробити публічними документи, що свідчать про факти насильства царської і радянської Росії.



Кризисные явления в Европе в 2012 году коснулись и гостиничного бизнеса. Выражается это прежде всего в падении рентабельности отрасли в целом. Конечно, есть страны, которых рецессия затронула в меньшей степени.