Сб, 2024-04-20, 15:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 1833 1834 1835 1836 1837 ... 2322 2323 »


Загальна сума підношень щомісяця сягала 1 мільйона доларів США. Малиновський районний суд Одеси виніс вирок колишньому начальнику відділу внутрішніх справ на промтоварному ринку "7-й кілометр".
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У січні цього року пройшов випробування вітчизняний швидкісний електропоїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Про це повідомляє прес-служба підприємства.



"Мушу визнати, що спостерігаю за Японією із занепокоєнням", - зауважила Анґела Меркель, виступаючи на нещодавньому Всесвітньому економічному форумі в Давосі.



Если вы хотите красиво, стильно и весело отдохнуть на природе, тогда мы советуем вам заказать выездное обслуживание кейтеринг с помощью сайта lviv-prestige-school.com.ua




Відразу після оголошення папи римського Бенедикта XVI про зречення почалося обговорення того, хто може стати наступним понтифіком.



"У мене було вже 150 оргазмів, але я все ще незаймана", - відверто каже Емма Річардс. Її захоплення і за сумісництвом робота дозволяє їй досягти насолоди без участі партнера.



Європейське енергетичне співтовариство здивоване заявою президента Віктора Януковича про неучасть у газовому спорі Києва і Москви з приводу виставленого "Газпромом" рахунку в 7 млрд доларів.



Различные электронные приборы, предназначенные для борьбы с насекомыми, в наши дни пользуются огромным спросом во всем мире. Такой результат был достигнут за счет их удобства, безопасности и весьма привлекательному и эстетичному внешнему виду



Партія регіонів готова до проведення перевиборів до Верховної Ради за мажоритарною складовою, в разі подальшого блокування роботи парламенту.



В современном мире молодым талантливым писателям и поэтам не так уже и просто добиться слова и признания, а вместе с ними уважения, и любви своих читателей



Бразильському півзахисникові дніпропетровського "Дніпра" Джуліано довелося пережити кілька прикрих хвилин під час товариського матчу на зборах в Іспанії з "Краснодаром".



Українські спостерігачі припускають, що за папський престол можуть посперечатися і священики з нашої країни. "Треба до Ватикану послати на вакантне місце Верховного Архієпископа Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука.


Опозиційні сили вимагають звільнення суддів, які позбавили мандатів депутатів Павла Балогу та Олександра Домбровського. Про це заявив на спільному брифінгу опозиційних лідерів лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.



12 лютого в Києві хмарно, вночі й вранці мокрий сніг, слабка ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градуси.



Современные роботы-пылесосы созданы для того, что бы максимально облегчить жизнь своих владельцев.