Пт, 2024-03-29, 04:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1834 1835 1836 1837 1838 ... 2320 2321 »



Змішаною естафетою стартував в Нове-Місце чемпіонат світу з біатлону. Переможцем гонки стала збірна Норвегії, яка випередила Францію та Чехію.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Американська телерадіомережа CBS закликала учасників церемонії вручення музичної премії Grammy не виставляти напоказ інтимні частини тіла.


Малюнок австрійського експресіоніста Егона Шіле "Коханці (Автопортрет з Уоллі)" встановив рекорд для робіт художника на папері, пішовши з молотка на аукціоні Sotheby's у Лондоні у вівторок увечері за 7,9 мільйона фунтів стерлінгів.



В Киеве стали дорожать маршрутки. Пока изменения коснулись нескольких маршрутов, но перевозчики говорят, что это может стать тенденцией. Власти говорят: все законно.



Національний музей українського народного декоративного мистецтва14 лютого з 16:00 до 19:00 ЗАПРОШУЄ на програму для НЬОГО та для НЕЇ "Кохання по-українськи".



Если вы хотите узнать, как правильно выбрать букет, чтобы он идеально подходил к свадебному платью, а также на какие нюансы стоит обратить внимание, то здесь вы найдете все ответы на свои вопросы


ЕС оценивает события в Украине в 2012 г. критично. Об этом на встрече со спикером Верховной Рады и лидерами фракций заявил европейский комиссар по расширению и европейской политике соседства Штефан Фюле.



8 лютого в Києві хмарно, дощ, уночі туман, вітер південно-східний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +4...+6 градусів.


Последний раз национальная сборная Украины играла три месяца назад, когда под руководством тандема Баль-Заваров «сине-желтые» уступили дома черногорцам.



Лідери опозиційних фракцій - "Батьківщини", "УДАРу" і "Свободи" - зареєстрували у Верховній Раді низку законопроектів, зокрема і про порядок імпічменту президента України.


За Партию регионов готовы снова проголосовать 67% из тех, кто поддержал ее на парламентских выборах в октябре. Наиболее преданный электорат у "Свободы" и коммунистов – около 90%.





Президент України Віктор Янукович і президент Литви Даля Грибаускайте на закритій зустрічі у середу обговорили шляхи розв'язання "проблеми Тимошенко".


Опозиція хоче відновити контроль над закупівлями держпідприємств, що здійснюють їх за власні кошти. Про це йдеться у законопроекті № 2207 опозиційних депутатів Кличка, Тягнибока, Яценюка, Чумака, Горобець, Головка.



Активісти ВО "Свобода" будуть чергувати у приміщенні колонної зали Столичної мерії до ранку. Про це журналістам повідомив народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.