Сб, 2024-04-20, 12:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 1843 1844 1845 1846 1847 ... 2322 2323 »


Лук'янов, Рибак і Янукович - не Україна! Зрив позачергової сесії, невиконання закону свідчать, що влада так боїться відповідальності за свої злочини, що готова встановлювати диктатуру негайно - Княжицький.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Депутати трьох опозиційних фракцій у парламенті одноголосно ухвалили у Верховній Раді спільну заяву і завершили засідання. За відповідну заяву вони голосували руками, оскільки система Рада була вимкнена.



"Це ж треба так сильно хотіти повісити на Тимошенко усіх собак, щоб у своєму ж суді (а вони у нас гуманні і об’єктивні як ніде) присудити самому собі 3 мільярди гривень боргу ЄЕСУ.


Певица, автор легендарной песни "Река" ("Дважды в одну реку не войдешь") Юлия Рай,
которая во время своих гастролей, когда ей нужна была квартира посуточно Одесса или другой город Украины был ее целью, пользовалась услугами сайта miete.com.ua, четыре года назад исчезла из поля зрения украинских меломанов.



Київське "Динамо" досі проявляє активність на трансферному ринку. Поки "біло-сині" намагаються посилитися Мауро Сарате з "Лаціо" і захисником "Порту" Роланду.





Аналог американського Голівуду та індійського Боллівуда буде створено в Туреччині.



Ще один російський біатлоніст перебирається до України. Слідом за Марією Панфіловою, яка перейшла в українську команду кількома тижнями раніше, те ж саме зробив і член збірної Росії з біатлону Дмитро Русинов.




Американському інваліду Брендану Марокко, який втратив у війні в Іраку усі чотири кінцівкі, зробили успішну операцію з пересадки обох рук.



Новое исследование, проведенное учеными из Университета Вашингтона (США), показало, что мужчины, которые дома занимаются традиционно "мужскими" делами и не берут на себя "женские" функции, сексуально активней



Захисник екс-прем'єр-міністра України Сергій Власенко заявляє, що Генеральна прокуратура відправила на дорозслідування кримінальну справу, яка була порушена проти Юлії Тимошенко за фактом нібито перевищення влади та службових повноважень



Если ваше жилище своим убогим видом просто таки умоляет — сделайте ремонт, но денег на него нет, тогда вам поможет так называемый косметический ремонт.



Из Музея динозавров, расположенного в пригороде швейцарского города Цюрих - Аатале, вор похитил древнее ископаемое возрастом 300 миллионов лет, а затем добровольно вернул его, подкинув в почтовый ящик



В наше время, когда финансовая ситуация в стране мягко говоря не впечатляет, найти себе работу с хорошей заработной платой очень трудно даже квалифицированному специалисту



31 січня в Києві хмарно з проясненнями, вночі сніг, мокрий сніг, удень дощ із мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.


Сегодня в Киеве ожидают приезда миссии Международного валютного фонда (МВФ). Итогом переговоров, которые продлятся до 12 февраля, станет предварительное решение о выдаче Украине нового стабилизационного кредита.