Чт, 2024-03-28, 20:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1852 1853 1854 1855 1856 ... 2320 2321 »


У п'ятницю, 18 січня, на авіабазі США у повіті Баграм афганської провінції Парван обвалився дах однієї з будівель, внаслідок чого загинули троє афганців, ще 10 зазнали поранень.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


«Юристи пояснили мені, - розповіла дівчина, - якщо держбюджет не передбачатиме коштів на фінансування програми, тоді всі претензії банку будуть до мене, бо я позичальник за договором, і мені доведеться платити не 3% річних, а всі 16%».



Известный певец выгодно и быстро заказал грузовые перевозки на сайте rapidcargo.ru, а пока ждал машину, пообщался с представителями прессы.



У фільмі поряд із професійними акторами сліпих кобзарів грали пересічні незрячі люди, яких відібрали для зйомок у кількох українських містах, в тому числі і в Луцьку.



Самая э
кзотическая певица украинской эстрады Гайтана до сих пор не может оправиться от стресса, который пережила в новогоднюю ночь. После праздничного концерта певица и ее продюсер, и жених Эдуард Клим вернулись домой



В современном мире, который полон стрессов и депрессий из-за просто таки неумолимых темпов жизни, людям полезно иногда просто расслабиться.



Известный шоу-мен, музыкант и продюсер говорит, что в начале заработать денег ему помогала работа на должности тамада Киев особо его не сильно воспринимал, но теперь он даже собственные проекты продюсирует.



Можливо, після публікації результатів дослідження англійських науковців подекуди законодавчо введуть проведення генетичного аналізу всім претендентам на посаду президента.



Підсумки військової операції армії Алжиру зі звільнення заручників, захоплених бойовиками на нафтогазовому комплексі Ін Аменас, станом на ранок п'ятниці, 18 січня, залишаються суперечливими.



Народних депутатів від об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександру Кужель, Тетяну Слюз та Людмилу Денисову, що відмовилися покидати екс-прем'єра Юлію Тимошенко після закінчення часу, відведеного на короткострокове побачення, винесли на руках.



Современный гостиничный рынок в Москве готов предложить своим клиентам массу самых разнообразных вариантов от эконом-класса до элитных президентских апартаментов.




У столиці Індонезії Джакарті затопило президентський палац. Місцями на території президентського комплексу рівень води досяг 30 сантиметрів.



18 січня в Києві хмарно із проясненнями, невеликі опади, удень місцями невеликі опади, уночі й вранці подекуди туман, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря протягом доби 0...-2 градуси.

 

На самом деле все их отличие заключается только в большей чувствительности, а, следовательно, и стоимости оборудования




Поки Юлія Тимошенко в ув’язненні воює з лікарями і наглядачами, заявляючи про спроби знищити її фізично, опоненти екс-прем'єра намагаються знищити її політичне реноме.