Чт, 2024-04-25, 14:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1854 1855 1856 1857 1858 ... 2323 2324 »



Капітан жіночої команди України Олена Підгрушна зайняла четверте місце в спринті, яким стартував шостий етап Кубка світу в Антхольці.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У центрі сирійського міста Алеппо пролунав сильний вибух, є жертви. Крім того, в місті Дераа на півдні Сирії підірвані два автомобілі.




Резолюція стане відповіддю Ради Безпеки ООН на запуск Північною Кореєю супутника в грудні минулого року.


"Розуміючи, що в брудних порожніх справах проти Юлії Тимошенко найближчим часом поставить крапку Європейський суд з прав людини, поплічники Януковича пішли на зухвалий і брехливий відчайдушний крок", - заявили в опозиційній партії.


Воду на Оболонській освятить Предстоятель Української православної церкви митрополит Київський і всієї України Володимир, а у "Гідропарку" – Предстоятель Української православної церкви – Київського патріархату патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.



Плануєте організувати грандіозну і веселу вечірку для своїх друзів, а тому хочете приготувати на свято цікаві коктейлі? Тоді неодмінно відвідайте сайт shmakota.com.ua




Народного депутата України фракції "Батьківщина" Арсена Авакова облили зеленкою на вході до будівлі Апеляційного суду Харківської області.


Государственное информационное агентство Алжира со ссылкой на руководство служб безопасности сообщает, что в ходе спецоперации удалось освободить почти 100 из 132 иностранных граждан, захваченных исламистскими боевиками.



Известный режиссер, довольный тем, что ему удалось выгодно купить запчасти alfa romeo с помощью сайта alfaromeo.in.ua, согласился ответить на вопросы журналистов.



В пятницу, 18 января, стало известно о гибели в Сирии французского журналиста Ива Дебая. В сообщении подчеркивается, что стрелял снайпер правительственных войск.



Известный режиссер нашел, кому доверить Web продвижение сайта о кинематографе, а также согласился рассказать журналистам о Сергее Параджанове и годах жизни, когда его начала преследовать советская власть.




В американському штаті Каліфорнія збудували перший у світі тематичний Lego-готель. Готель розташований у парку Legoland.


19 січня в Києві хмарно, уночі сніг, мокрий сніг, удень мокрий сніг з дощем, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, удень слабке налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень 0...-2 градуси.




За планами уряду, приватизація вугільної галузі має завершитися у 2015 році. Міненерго визначило 13 шахт, що підлягають приватизації цього року.




В установі наголошують, що не можуть порушувати норму закону про доступ до публічної інформації і не реагувати на звернення громадськості.