Пт, 2024-03-29, 14:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1865 1866 1867 1868 1869 ... 2320 2321 »


Британським фізикам вдалося з'ясувати, що плазмовий клинок, який дуже схожий на зброю героїв Джорджа Лукаса з фільмів серії "Зоряні війни", створити цілком реально, пише http://zhytlonews.com/.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-01-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



5 січня в Києві хмарно, часом невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градус.




Дитячий садок було закрито в Австралії, в Північній Території, через приголомшливу НП, повідомляє http://zhytlonews.com/.




Приголомшливий результат продемонструвала жіноча збірна України з біатлону, вигравши естафетну гонку на етапі Кубка світу в Обергофі.



На своїй сторінці у Facebook Віктор Балога висловив думку про те, що, ставши громадянином Росії, відомий актор Жерар Депардьє паразитує та використовує політику Сходу, пише http://zhytlonews.com/.


Після тривалих переговорів два футболісти національної збірної України та полтавської "Ворскли" - атакувальний півзахисник Роман Безус та лівий захисник Євген Селін - сьогодні стали повноправними гравцями київського "Динамо".




На великий екран в 2013 році вийдуть фільми таких легендарних режисерів, як Баз Лурман, Ларс фон Трієр, Вонг Кар Вай, брати Коен, Мартін Скорсезе.




Учора президент РФ Путін підписав указ про надання знаменитому французькому актору Жерару Депардьє російського громадянства.




Студенти-біологи Одеського національного університету імені Мечникова будуть слухати унікальний для ВНЗ України спецкурс - з астробіології.


В новогодние и рождественские выходные многие люди решили посмотреть фильм Паркер с помощью сайта cinemahdrip.com. Ведь в это праздничные дни, к сожалению, украинское телевидение не очень-то радовало телезрителей




Президент України Віктор Янукович вважає, що є всі умови для підписання у 2013 році Угоди про асоціацію з Євросоюзом.



Украинская звезда шоу-бизнеса и актриса, единственная женщина-участница
"Студии Квартал-95" Елена Кравец пообщалась с представителями прессы. Об этом сообщают Новости шоу бизнеса, которые более детально вы сможете прочитать на сайте hochu.ua




Викид метану стався на шахті у місті Кіровську Донецької області. На момент аварії під землею перебувало 300 осіб.




4 січня в Києві хмарно з проясненнями, часом мокрий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м / с. Температура повітря протягом доби близько 0 градусів.


 

Питання співпраці України з Митним союзом обговорюватимуться під час візиту до України міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова 13-14 січня 2013 року.