Ср, 2024-04-24, 04:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1869 1870 1871 1872 1873 ... 2323 2324 »

Новорічна казка Лесі Цуренко триває. Перша ракетка України, отримавши право виступити в основній сітці турніру в Брісбені завдяки зняттю Марії Шарапової і статусу "лакі лузера", обіграла словацьку тенісистку Даніелу Хантукову і вийшла до півфіналу турніру.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Фройд намагався з'ясувати, чи може чоловік, який пристрасно цілується із симпатичною дівчиною, після цього відчувати відразу, думаючи про використання зубної щітки цієї дівчини.



Известный украинский шоумен Владимир Зеленский рассказал про свое отношения с женщинами. Кроме того журналистов в беседе с ним интересовало решения большинства актеров и известных людей Украины купить кофемашину



Чиновник, який є володарем платинового годинника за 41,5 тисячі доларів, зазначає, що українські податківці, готуючись до впровадження загального податкового декларування, співпрацюють з провідними світовими консалтинговими компаніями.



Актер, телеведущий, автор и художественный руководитель "Студии Квартал-95" Владимир Зеленский возглавляет рейтинги самых популярных людей Украины, для него всегда есть работа в Москве или в другом городе Российской Федерации, а не только у себя на Родине



В наше время все большее количество современных украинцев решают себе приобрести автомобиль. Именно поэтому в последние годы постоянно наблюдается ажиотаж на автомобильных рынках страны



Наш журналист пообщался с известной карпатской мольфаркой с помощью телефона
Samsung Galaxy Note N7000, который ранее по выгодной цене приобрел с помощью сайта vcene.ua




Близько півсотні крадіжок з квартир, будинків та дач на рахунку злочинної групи, затриманої оперативниками карного розшуку.




3 січня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень +1...+3 градуси.




Бєларуси покладають відповідальність за кризу в економіці на президента Олександра Лукашенка і його уряд.



На заході Сенегалу внаслідок зіткнення автобуса, що перевозив паломників-мусульман, з мікроавтобусом, загинули 18 людей, ще 16 отримали травми.




Прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі заявив про припинення процесу кримінального переслідування колишніх чиновників країни.




Україна посіла 78 місце із 80 найкращих країн світу для народження у рейтингу журналу «The Economist».




Український гідрометеорологічний центр прогнозує похолодання 3-10 січня.


Канцлер ФРН Ангела Меркель в традиційному новорічному зверненні до громадян попередила про економічні виклики прийдешнього року. 2013-й обіцяє бути важчим року, що минає.