Пт, 2024-03-29, 02:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1870 1871 1872 1873 1874 ... 2320 2321 »

Вплив президента України на нову Верховну Раду України послабиться, порівняно з попередньою. Про це свідчать результати експертного опитування "Рік 2012 в оцінках експертів", проведеного фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Влада Китаю ухвалила закон, що зобов'язує молодих китайців часто відвідувати літніх родичів.При цьому роботодавець повинен надати своїм підлеглим час для таких відвідин.




У 2013 році Івано-Франківська область передбачила у бюджеті 2,4 млн гривень на виплату надбавки до пенсій ветеранам ОУН-УПА.



Протягом 2012 року науковці по всьому світу працювали над створенням вакцин від смертельно небезпечних захворювань, розробкою нових високотехнологічних методів лікування, ефективних лікарських препаратів.



Известный белорусский писатель и ученый посетил Украину, чтобы приобрести запчасти Fiat Doblo, которые накануне выгодно заказал на сайте fiatonline.com.ua.


За результатами дослідження Українського клубу аграрного бізнесу, до 10% продуктів харчування, які куплені українцями до новорічного та різдвяного столу, в остаточному підсумку не використовуються і викидаються в сміття.




В Ізмаїлі сталася резонансна пригода за участю депутата Ізмаїльської міської ради Олександра Христенка і п'яного співробітника ДАІ.




Німецькі підприємства як ніколи щедрі на розвиток нових технологій – уперше в інновації та розвиток вони інвестували протягом одного року 50 мільярдів євро.



Китайсько-український фонд інвестування планує залучити до 6 млрд доларів на розвиток сільського господарства в Україні.




До 10 січня 2013 року опозиція планує визначитися з проведенням референдуму, наслідком якого стало б звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



У політичному відношенні 2012 рік запам’ятається парламентськими виборами, початком м’якої ізоляції президента України на Заході та протестами проти ухвалення нового закону про мови.



Адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко вважає, що розслідування справи вбивства Георгія Гонгадзе обірветься на Олексії Пукачу, а вирок йому міститиме значні правові прогалини.



29 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, вдень -1...-3 градуси.



Державне китайське телебачення у прямому ефірі в середу, 26 грудня, транслювало відправлення із Західного вокзалу Пекіна першого потяга новою швидкісною залізничною трасою.


Ведуча телеканалу "ТВК Красноярськ" Марія Бухтуєва в прямому ефірі заявила, що в Інтернеті зараз активно обговорюють актуальну тему: "Чи потрібно поховати Володимира Путіна", зазначивши, що нібито подав цю ідею кандидат у президенти Михайло Прохоров.