Пт, 2024-03-29, 16:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1877 1878 1879 1880 1881 ... 2320 2321 »


За словами економіста, "утворившись за допомогою корупції, сьогоднішні олігархи не можуть існувати без неї". Кінцева мета діяльності багатіїв – "виведення грошей за кордон, бо тут їх нема куди вкладати".
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




22 грудня в Києві хмарно із проясненнями, сніг, на дорогах ожеледь, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -12...-14 градусів, удень -8...-10 градусів.




Російська вертолітна галузь збирається позбутися залежності від українських двигунів.



Профспілкові комітети підприємств, які працюють у зоні відчуження ЧАЕС, готуються до акції протесту, призначеної на 28 грудня, у зв’язку з невиплатою заробітної плати персоналу.


Известный ученый, который занимается изучением истории и современных проблем кашубов, проживающих на территории Польши, пообщался с прессой. Правда, он сообщил, что у него мало свободного времени на разговор, так как на сайте teztour.ua ему удалось купить туры в Египет.



Партія "УДАР" продовжить співпрацю зі Всеукраїнським об'єднанням "Свобода", незважаючи на заклик Європарламенту. Про це заявив народний депутат, член політради партії "УДАР" Валентин Наливайченко.




Депутати закарпатської облради більшістю голосів ухвалили рішення про реалізацію на території області положень закону про мови.



Известный общественный деятель Кашубии, осуществляя онлайн подбор аккумулятора с помощью специализированного сайта detaly.by, рассказал белорусским журналистам о своем народе и его судьбе



Активісти меджлісу кримськотатарського народу поламали стенди вуличної виставки, присвяченої дню народження радянського диктатора Йосипа Сталіна, що відкрилася 21 грудня у центрі Сімферополя



Один из исследователей кашубского языка, Фридрих Леренц, на кашубско
м языковом ареале идентифицировал 86 различных говоров за это кашубы приобрели ему памятники из гранита



Нинішні депутати на особисте житло вже не претендують, але готові витратити сотні мільйонів гривень на те, щоб забезпечити себе готельними номерами.



Erste Group Bank AG, третій за величиною банк у Східній Європі, декларуючи 151 млн євро (201 млн доларів США) збитку, продає свій український філіал за 83 млн доларів групі компаній Fidobank, які належать Олександру Одаричу



Українські футбольні клуби "Дніпро", "Металіст" і "Динамо" дізналися про своїх суперників у 1/16 Ліги Європи УЄФА.




29% російських користувачів інтернету купували які-небудь товари в Мережі, свідчать підсумки опитування, проведеного ВЦІОМ. Слід зазначити. Що подібна тенденція зберігається і в Україні





Низькі ціни на газ не вирішать українські економічні проблеми. Про це посол США в Україні Джон Теффт написав у статті для видання Kyiv Post