Чт, 2024-03-28, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1881 1882 1883 1884 1885 ... 2320 2321 »



Робочий візит президента України Віктора Януковича до Російської Федерації перенесено. Про це повідомляє прес-служба президента.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Известная поэтесса рассказала, что недавно заказала себе на сайте bookinguz.com туристический тур по выгодной цене из Санкт-Петербурга в Узбекистан, от которого получила море удовольствия




Опозиція визначила 10 пріоритетних блоків питань, які першочергово має вирішити парламент.



З погляду еволюції гомосексуалізм - не найкращий вихід із ситуації: з передачею генів потомству вочевидь виникнуть проблеми. Чому ж тоді на світ з'являються люди з нетрадиційною орієнтацією?



Верховна Рада України 6-го скликання найбільше запам'яталася українцям (19%) бійками між народними депутатами і блокуванням роботи парламенту.



"Свобода" домагатиметься заборони Компартії та закону про люстрацію, а також закріпити в законодавстві такі норми, як графа "національність" у паспорті, заборона абортів і вільне носіння зброї.



18 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -14...-16 градусів, удень -10...-12 градусів.



Фонд держмайна затвердив перелік ТЕЦ, облгазів, енергопостачальних компаній, які будуть запропоновані до продажу в 2013 році. Про це йдеться у повідомленні на сайті ФДМУ.



Люди з порнозалежністю потерпають від забудькуватості, заявили дослідники з Університету Дуйсбург-Ессен (Німеччина). Річ у тім, що статеве збудження негативно позначається на когнітивних здібностях.



Управління ДАІ тимчасово обмежило рух не деяких трасах у Західній та Центральній Україні у зв'язку зі складними погодними умовами. Водіїв просять без необхідності утриматися від поїздок на власному транспорті.




Фінансова ситуація в економіці Кіпру, вже 5-ї країни єврозони, яка звернулася по допомогу, викликає набагато більше побоювань, ніж ситуація в Греції.




Президент України Віктор Янукович підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2013 рік", який ухвалив парламент 6 грудня, з дефіцитом 3,2%.



У Бельгії відкрився незвичайний готель, побудований у формі фрагмента людського кишечника. Готель розташований між Гентом і Антверпеном. У ньому є все необхідне - опалення, душ, двоспальні ліжка.



Об'єднана опозиція "Батьківщина" має намір презентувати 15 першочергових законопроектів, необхідних для поліпшення економіки і політичної ситуації в Україні.



Партії "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" домовилися створити Раду опозиції, що буде координувати їх законотворчу діяльність у Верховній Раді України.