Чт, 2024-04-25, 04:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1891 1892 1893 1894 1895 ... 2323 2324 »


Футбольний клуб "Монако", який належить російському бізнесмену Дмитру Риболовлєву, запропонував піврічний контракт колишньому півзахиснику збірної Англії 37-річному Девіду Бекхему.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-12-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



10 грудня, в 5:18 в киснево-конверторному цеху ПАТ ММК "ім. Ілліча" (Маріуполь) сталося раптове падіння ковша з розпеченою сталлю (обрив "вуха" на ковші) машини безперервного лиття заготовок № 1.




Події і в Киргизії, і в Таджикистані, і в Україні, за словами колишнього керівника ФСБ Росії, знаходяться в динаміці. Він відзначив, що "ми з цим постійно маємо справу".




Понад 150 осіб заразилися гострою кишковою інфекцією на двох річкових теплоходах в Німеччині - "Белльріва" у Вісбадені і "Британія" в Брайзах.


Це пов'язано з новими вимогами до американського м'яса, яке поставляється в Росію. Зокрема, Росія домагається, щоб яловичину і свинину перевіряли на вміст речовини рактопамін, який застосовують американські фермери.



В уряді стверджують, що дефіцит бюджету-2013 заплановано на рівні 50 млрд грн. Але насправді це не так: за досить приблизними розрахунками, насправді дефіцит складе близько 104 млрд грн, тобто 6,6% ВВП.


Його головним дітищем стала нова столиця країни - засноване у 1960 р. місто Бразиліа, в якому Німейєр відповідав за архітектурний вигляд найважливіших будівель - парламенту, президентського палацу і центрального собору.



Американський журнал Forbes опублікував у вівторок, 4 грудня, щорічний список "найбільш переплачуваних" акторів Голлівуда. Перше місце в рейтингу посідає Едді Мерфі.



У шведській і норвезькій столицях сьогодні відбудеться кульмінація нобелівських урочистостей - вручення премії і святковий бенкет для лауреатів і гостей.



Главное, что может случиться 21 декабря - по мнению магов - человечество получит колоссальную энергию.



10 грудня в Києві хмарно, вночі сніг, вдень сильний мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, можливе налипання мокрого снігу, вітер східний, 7-10 м / с, температура повітря вночі -3 ... -5, удень 0. .. +2 градуси.



Співробітники Пулковскої астрономічної обсерваторії РАН вперше виявили свідчення присутності сильного магнітного поля в аккреціонному потоці зоряної системи.



"Я правду сказав своїм лідерам. А вони хай розбираються з лідерами… Тому що не здавали наверху, а здавали керівники місцевих партійних організацій", - додав він.




В Украине бум прямого бронирования пока никто не констатировал. Наши соотечественники по-прежнему предпочитают приобретать туры.



У неділю, 9 грудня, близько 3:00, в міліцію надійшло повідомлення про двох озброєних чоловіків, які зайшли до одного з розважальних закладів міста Одеси по вулиці Рішельєвській і відкрили стрілянину.