Пт, 2024-03-29, 14:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1896 1897 1898 1899 1900 ... 2320 2321 »


В Украине с каждым годом все более активно развивается Интернет — растет количество пользователей всемирной сетью Интернет, улучшается качество, функционал различных сайтов, порталов и интернет-магазинов.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Зима, що застала Москву, як завжди, зненацька, паралізувала місто, спровокувавши на дорогах транспортний колапс. Розпочата ще в середу заметіль за неповну добу висипала на російську столицю вже третину місячної норми снігу.




Палестинська автономія увечері 29 листопада отримала визнання ООН як держави-спостерігача, котрий не є членом ООН.



В магазине пальто Nui Very журналисты встретились с сестрой известного автора знаменитых песен и спросили ее, какие у вас были отношения с братом?


Глави касаційного та апеляційних судів Каїра і Гізи заявили про остаточне рішення призупинити роботу з сьогоднішнього дня до повного скасування виданої Мухаммедом Мурсі оновленої Конституційної декларації.


30 листопада в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий дощ, удень без істотних опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +9...+11 градусів.



Найбільша в Україні фінансово-промислова компанія System Capital Management Limited (СКМ), що належить бізнесменові Рінату Ахметову, придбала 31,129% акцій (77 537 919 штук) підприємства "Донецьккокс".



Державні інспектори з карантину рослин виявили у партії салату, яка надійшла з Іспанії, небезпечного шкідника. А у вантажі соняшнику, який прибув з Молдови, було виявлено два карантинних бур’яни.




Західна преса активно коментує історію з загадковою смертю російського бізнесмена, який вважається головним інформатором у "справі Магнітського" на Заході.




У США оголосили результати лотереї PowerBall. Володарями рекордного в її історії джекпоту в розмірі 579,9 мільйона доларів стали два американці.





Партія "УДАР" виступає за обмеження низки депутатських пільг, наголошує лідер політсили Віталій Кличко.



Один із символів Риму - амфітеатр Колізей - буде обгороджено захисним бар'єром так, щоб туристи не підходили надто близько до зовнішніх стін стародавнього пам'ятника.



Надмасивна чорна діра, яку виявили науковці, перевернула всі уявлення про зростання галактик. Її маса абсолютно непропорційна розміру галактики, в якій вона знаходиться.




Життя не вічне, а термін одного скликання Верховної Ради й поготів маленький, всього лише п’ять років.



1 грудня 2012 року о 15:00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва, в рамках проекту "Вибрана музика", відбудеться концерт-реквієм до роковин Голодомору в Україні 1932-1933 років.