Пт, 2024-03-29, 08:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1905 1906 1907 1908 1909 ... 2320 2321 »




 

В результаті нападу, подробиці якої невідомі, на південному заході Фінляндії застрелено щонайменше трьох осіб.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Темпи зростання українського експорту, обсяги якого в минулому році майже подвоїлися, свідчать, що все більше українських фірм і компаній відкривають для себе китайський ринок.




Під час зустрічі глав МЗС 27 країн-членів ЄС у Брюсселі в понеділок, 19 листопада, рішення про подальшу долю Угоди про асоціацію та політики щодо України не буде.





Партія регіонів на виборах реально отримала близько 20% голосів виборців.




У владних коридорах ЄС всерйоз замислюються над запровадженням санкцій щодо окремих представників української влади за прикладом "списку Магнітського".



Кількість постраждалих у результаті землетрусу в Гватемалі 7 листопада перевищила 3,4 млн осіб.



Декілька тисяч людей вийшли в суботу, 17 листопада, на вулиці словенської столиці Любляни, щоб висловити невдоволення політикою влади щодо скорочення бюджетних витрат і зниження зарплат і пільг.




В Дубаї, економічному і фінансовому центрі Об'єднаних Арабських Еміратів, в ніч на неділю почалася пожежа в одному з хмарочосів комплексу Jumeirah Lakes Towers.




На початку наступного року в Україні відбудеться презентація звіту ООН щодо імплементації Конвенції ООН проти корупції та стану протидії цьому явищу в Україні.




18 листопада в Києві хмарно, без істотних опадів, місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+1, вдень +3... +5 градусів.



"Я вважаю, що це ганебно! Якщо говорити про випадок з Юлією Тимошенко, то, як можна було організувати процес таким чином, щоб він не відповідав жодним міжнародним стандартам?!".




16 листопада о 19:14 в житловому мікрорайоні Жуляни Солом'янського району міста Києва, сталось технологічне порушення кабельної лінії електричної мережі 10 кВт .



Китайський фермер Хуань Дьомін із південної китайської провінції Хунань навчив своїх свиней стрибати з вишки - таким способом він вирішив поліпшити фізичний стан тварин і, як наслідок, краще заробляти на продажі свинини.




Дванадцять чиновників МВС заарештовані за створення і використання комп'ютерного вірусу, що дає доступ до комп'ютерів громадян і дозволяє здійснювати відео- і аудіозаписи.





Жертвами зіткнення шкільного автобуса з потягом на півдні Єгипту стали щонайменше 49 осіб, більшість з них - діти.