Чт, 2024-03-28, 17:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1911 1912 1913 1914 1915 ... 2320 2321 »

За даними видання "Дзеркало тижня. Україна", чотири найбільших хімічних підприємства зі сфери впливу Дмитра Фірташа - ВАТ "Концерн "Стирол", ПАТ "Рівнеазот", ВАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", ВАТ "Азот"- закуповують імпортний природний газ у кіпрської компанії-дилера.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На аукціоні "Мистецтво імпресіонізму і модернізму" картину Клода Моне під назвою "Латаття (Водяні лілії)" купили за 43 млн 762 тис доларів США.






"Коли ми вимагаємо люстрації від влади, то так само, а можливо, найперше, маємо провести очищення всередині себе. Це не зараз, коли ми воюємо, але це обов’язково має бути зроблено. Тому що дуже багато є питань і всередині".



Студенческое исследование о том, сколько сотен гривен молодежь готова потратить на осеннюю обувь этого сезона,
а также какие магазины обуви в Москве посетит в их поиске.



Державний секретар Сполучених Штатів Америки Гілларі Клінтон висловила сподівання, що зможе найближчим часом особисто зустрітися з екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко.




11 листопада в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, уночі та вдень місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +7...+9 градусів.





Про девальвацію свідчить стрімке зменшення резервів Національного банку України, заявив Віктор Пинзеник.


Через якихось 70 років у світі зникне кава. Британські науковці запевняють, що через зміни клімату на планеті можуть повністю зникнути ліси "дикої" кави.





Україна та Республіка Кіпр домовилися про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухиленню від податків на доходи.




Четвертий тур єврокубків для українських клубів вийшов найгіршим у цьому євросезоні. "Шахтар" і "Дніпро" програли, Динамо зіграло внічию і лише "Металіст" здобув перемогу.




Під час проведення археологічних досліджень у Луцьку на вулиці Кафедральній, 13 виявлено скарб, повідомляють ДП "Волинські старожитності".



"Свобода" - не антисемітська партія, не ксенофобська, не антиросійська, не антиєвропейська. "Свобода" - просто і всього лише проукраїнська партія. І крапка", - запевнив, зі свого боку, Тягнибок.




Кандидати від опозиції в мажоритарних округах № № 94, 132, 194, 197 і 223 обурені рішенням Центрвиборчкому щодо повторних виборів і відзначають незаконність дій ЦВК.



NASA і Європейське космічне агентство (ЄКА) успішно протестували передачу даних з МКС на Землю за допомогою міжпланетного Інтернету - нового протоколу передачі даних, який буде використовуватися під час експедицій в далекий космос.



Традиційно в День української писемності та мови, який щороку відзначають саме 9 листопада, можна буде перевірити свої знання. Всіх українців запрошують написати Всеукраїнський диктант національної єдності.