Вт, 2024-04-23, 19:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1915 1916 1917 1918 1919 ... 2323 2324 »



На фільм за романом Девіда Мітчелла "Хмарний атлас" незалежні продюсери зібрали 100 млн доларів. Робота над картиною зайняла чотири роки.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Житель Харкова влаштував соціальний перфоманс "Лікарняний". Чоловік зі зламаними п'ятами вирішив на колінах доповзти до поліклініки, щоб показати недосконалість системи охорони здоров'я.



Уряд України вирiшив збiльшити мiнiмальну роздрiбну цiну на горiлку на 15,3% i здiйснити таке пiдвищення у два етапи: найближчими днями – на 9,2%, а з 1 березня 2013 року - ще на 5,6%.



Першої поразки у груповому раунді Ліги Європи зазнав дніпропетровський "Дніпро". У четвертому турі команда Хуанде Рамоса втратила перемогу наприкінці поєдинку з "Наполі".




Люсі МакАдам-Фройд, правнучка знаменитого психіатра Зигмунда Фройда, приїде до Львова на відкриття виставки своїх робіт під назвою "Ігри розуму".



Грузовые автомобили занимают ощутимую часть автомобильного мира. Их широкое применение в строительстве, грузовых перевозках, в малом и среднем бизнесе, сделало их незаменимыми в повседневной жизни.


Ромні здався американцям все ж людиною з минулого - вони знову обрали фігуру "мультиетнічного походження та самосвідомості". Оглядачі рекомендують новому-старому президентові особливу увагу приділити зовнішній політиці.



9 листопада в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вночі та вранці слабкий туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +8...+10 градусів.



Парламент Греції рано вранці в четвер схвалив законопроект про нові заходи економії в розмірі 13,5 млрд євро в 2013-2014 роках, що є важливим етапом задля отримання наступного траншу міжнародних кредитів на 31,5 млрд євро.



Голова Центрвиборчкому Володимир Шаповал сумнівається, що офіційне визнання результатів голосування у 5 "проблемних" округах було можливим.


У США суд Лос-Анджелеса засудив продюсера фільму "Невинність мусульман" Марка Басілі Юсефа до року в'язниці. Рішення ухвалено 7 листопада.


Сьогодні "Металіст" і "Дніпро" проведуть поєдинки четвертого туру групового раунду Ліги Європи. Харків'яни на своєму полі прийматимуть норвезький "Русенборг", а дніпропетровський клуб вирушить до Неаполя, де зіграє з "Наполі".



Що ближче фінал нинішнього скликання Верховної Ради, то більшу активність розвивають народні депутати. Якщо у вересні депутати ухвалили 27 законів, то в жовтні 42.



Співробітники приватної охоронної компанії разом із працівниками міліції пізно ввечері в середу 7 листопада заблокували центральний вхід у Малинівську районну адміністрацію Одеси.

макарони на ніч


 

У серпні британські науковці встановили, що люди з надмірною вагою входять до групи ризику з розумових захворювань.