Вт, 2024-04-23, 22:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1931 1932 1933 1934 1935 ... 2323 2324 »



СБУ не встановила причетність представників опозиції до вчинення терористичних актів в Дніпропетровську, Харкові та Запоріжжі.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк визнає, що при нинішньому Президенті опозиції, у разі її перемоги на виборах, буде важко сформувати уряд.








Автобус, що перевозив студентів, перекинувся на трасі Ізех-Лордеган, в 500 км на північний захід від Тегерана.




Чотиримісний літак прямував за маршрутом с. Майське Синельніківського району Дніпропетровської області до аеродрому Тобаско, м. Євпаторія.



Спостерігачі зафіксували у сина прем'єр-міністра, кандидата-мажоритарника від Партії регіонів Олексія Азарова більше тисячі фактів порушень ведення виборчої кампанії.





2012-й рік увійде в трійку найтепліших років в Україні за весь період метеоспостережень, які ведуться у Києві з 1881 року.



У Києві обрали найвродливішу дівчину, яка представлятиме Україну на міжнародному конкурсі – "Міс Всесвіт". У столичному готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся фінал конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт - 2012".




20 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, уночі й вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +15...+17 градусів.




Сьогодні, 19 жовтня, представники партій "Батьківщина" та "Свобода" підпишуть політичну угоду "Про створення коаліції демократичних сил у Верховній раді VII скликання".



Екс-президент Польщі Александр Кваснєвський вважає, що Євросоюз зацікавлений у співпраці з Україною як з огляду на її економічний потенціал, так і з історичного погляду.




Влада КНДР заявила в п'ятницю, 19 жовтня, що відкриє вогонь по території Південної Кореї, якщо Сеул знову відправить на територію держави провокаційні листівки.




Захисники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оскаржили дії Менської колонії щодо порушення вимог надання побачень і конфіденційності.


Більшість європейських експертів вважає, що відносини між Україною та Європейським Союзом після парламентських виборів в Україні не зміняться, свідчать результати дослідження "Три сценарії розвитку відносин Україна-ЄС після виборів 2012 року" Інституту світової політики, презентованого в четвер у Києві.




У списки виборців на виборчій дільниці №121326 виборчого округу №25, що на території Червоногвардійського району Дніпропетровська, внесено 700 бездомних.


Не лише країни Східної Європи, Азії чи Африки потерпають від корупції. Явище набуло серйозних масштабів і в Італії, яку традиційно вважають благополучною країною. Втім,  якраз у сфері корупції в Італії не все гаразд.