Пт, 2024-03-29, 14:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1945 1946 1947 1948 1949 ... 2320 2321 »


Під час
переговорів на рівні прем'єр-міністрів України та Російської Федерації 28 вересня не було врегульовано питання про скасування стягнення утилізаційного збору на автомобілі по взаємній торгівлі.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Журналисты спросили у Романа Турянина как он относится к тому, что кроме своей главной миссии в группе "Пиккардийская терция" - певческой, выполняете и сугубо практическую работу - собственным бусиком возите ребят на гастроли


  Журналісти сказали рішуче "Ні" "регіонівському" закону про наклеп. 27 вересня усі провідні львівські газети: "Високий Замок", "Львівська пошта", "Львівська газета", "Ратуша", "Зік" (а вчора, 28 вересня, і "Новий Погляд") вийшли із порожньою першою сторінкою, пояснивши: "Ми вийшли з порожньою першою шпальтою



Врача-психотерапевт и сексолога Александр Владимирович Коломийчук вспоминает своих клиентов - семью дальнобойщика



За останній рік сталося близько двадцяти випадків побиття журналістів, але ніхто за це не відповів. Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова парламентського комітету зі свободи слова Юрій Стець.



Доходы можно разделить на два вида: пассивный и активный. Если вы ходите на работу, или занимаетесь бизнесом, то ваши доходы от этой деятельности являются активными, то есть вы добываете их сами, своим трудом



Відомий американський карикатурист, лауреат Пулітцерівської премії Девід Хорсі, чия виставка відкрилася в Малій галереї "Мистецького Арсеналу" в Києві, намалював карикатуру на утиски ЗМІ в Україні.




Об’єднана опозиція "Батьківщина" розраховує взяти у новому складі парламенту за пропорційною виборчою системою щонайменше 90 місць.


Как правило, люди либо обходят вопросы о деньгах стороной, либо только и говорят об их недостатке. Как показывает практика финансовых консультантов, чтобы неприятные сюрпризы не заставали врасплох, а также не приходилось брать кредиты и лезть в долговые ямы, свои дела нужно весьма тщательно планировать.



Поки політики сперечаються про статус державної мови, більше половини жителів України говорять і пишуть з помилками, не володіючи як слід ні російською, ні українською.



Автомобили марки Chevrolet входят в тройку самых продаваемых машин в России. И вот уже в скором времени компания планирует представить потребителю новые премьеры. В основе экспозиции будет пикап Colorado, а также внедорожник Trailblazer


Все находившиеся на борту пассажирского самолета погибли во время крушения в Непале в ночь на пятницу.




Спільний план Світового банку і Мінсоцполітики передбачає надання населенню пільгових кредитів на заходи для енергозбереження.




По прогнозам Укргидрометцентра, на выходные дни Украину ожидает теплая погода, а также умеренные осадки .



Працівники Державтоінспекції мають право затримувати і доставляти на штрафмайданчик автомобілі боржників, що мають заборгованість за кредитами, компослугами тощо.