Чт, 2024-04-25, 22:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1947 1948 1949 1950 1951 ... 2323 2324 »


Цього тижня на найбільшому в світі спеціалізованому ярмарку "Security”, що стартував в Ессені, понад тисяча учасників з 40 країн представляють нові розробки в сфері "розумної" боротьби й попередження злочинності.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Картина, що можливо, належала пензлю імпресіоніста П'єра Огюста Ренуара, аукціон з продажу якої повинен був відбутися в п'ятницю, знята з торгів, оскільки стало відомо, що вона була вкрадена з музею.



Пам'ятник знаменитому акторові театру і кіно, поету, автору-виконавцю пісень Володимиру Висоцькому відкритий в суботу поряд з будівлею кіностудії в Одесі.




Сьогодні, 30 вересня, православні відзначають День святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії.




1 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +17...+19 градусів.



Тюнинг - особая тема для автомобилистов. Они готовы потратить немалые деньги, чтобы сделать свою любимую машину единственной и неповторимой - разрисовать ее,
купить диски replica, оклеить специальной пленкой, надеть различные навесные детали ...




Пам'ятник радянському журналістові, письменнику і сценаристу Юліану Семенову урочисто відкрили 29 вересня біля готелю "Ореанда" у Ялті.



Ювелирные метаморфозы Майи Котельнической
представили на выставке украшений во Львове. Майя смело работает со сложными идеями, делает просто таки ошеломляющие серебряные кольца, внимательно следит, как изделие "работает" на теле




Голова місії, депутат Європарламенту Павло Коваль заявив, що перші висновки спостерігачів Європарламенту буде оприлюднено в понеділок, 29 жовтня.




Психологія "зрадника" і "зрадниці" відрізняються. Винна в цьому частково природна жіноча емоційність і сприйнятливість.



Навіть в умовах виборчого періоду доцільно звернути увагу на високий рівень навантаження соціальних виплат на економіку країни, вважає екс-міністр економіки України Богдан Данилишин.



Організатори майбутнього фестивалю "Молодість" планують помітно розширити в ньому вітчизняну складову. Буде проведено повноцінний конкурс українського повнометражного кіно.




США спростовують опубліковані незабаром після нападу на консульство в лівійському місті Бенгазі висновки развідструктур про те, що атака була спонтанною.



30 вересня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +19...+21 градус



Під час
переговорів на рівні прем'єр-міністрів України та Російської Федерації 28 вересня не було врегульовано питання про скасування стягнення утилізаційного збору на автомобілі по взаємній торгівлі.