Пт, 2024-03-29, 14:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1958 1959 1960 1961 1962 ... 2320 2321 »


Уряд Японії оголосив про виведення з експлуатації всіх атомних електростанцій країни до 2040 року. Отож він підтвердив свої наміри, про які вперше оголосив після катастрофи на енергоблоці "Фукусіма-1" у березні минулого року.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Професор з Луганська Анатолій Плотніков запропонував і опублікував в міжнародному науковому журналі "Journal of computer science" (8 том, 7 випуск) варіант вирішення однієї з так званих "нерозв'язних" математичних задач P vs NP.



Журналісти знайшли заміський маєток міністра в елітному котеджному містечку Авгур, що на 31 кілометрі обухівської траси. Цю інформацію підтвердили місцеві жителі, одноголосно вказавши на один і той самий будинок.


Щоб місцеві можновладці відкрито заявляли людям: за кого б ви там не голосували, а нам наказано обрати представника влади. Навіть за часів Кучми виборців дурили або купували, але ніколи ще люди не відчували таку неміч та безсилля.




Комітет виборців України вважає прямий підкуп виборців найбільш небезпечним порушенням для фальсифікації підсумків виборів Верховної Ради.


Євроінтеграція України останнім часом уповільнилася через появу додаткових питань Євросоюзу до України, однак їх буде знято після парламентських виборів, вважає президент України Віктор Янукович.


Ввечері 13 вересня де-факто стартував щорічний 9-й форум Ялтинської європейської стратегії (YES). Офіційна частина заходу відбудеться 14 жовтня в Лівадійському палаці.



14 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +24...+26 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.


Красота вод залива, в которых отражаются восхитительные рассветы и закаты, издавна привлекают сюда романтических натур. Этот небольшой городок не только прекрасен, но и очень комфортен для туристов.




Дружина голови СБУ Ігоря Калініна може дозволити собі щомісяця витрачати понад 2 тисячі доларів на утримання коня. Жінка майже щодня їздить до стайні, де живе її арабський скакун.

 


Современным людям уже трудно себе представить жизнь без мобильных телефонов.

 





Три російських кінофестивалі (Кіношок, Послання до людини і 2in1) включили в свої програми добірки українських короткометражних фільмів.



Сам командир підрозділу Олександр Малоштан відповів коротко: "Мій телефон прослуховується. Попереду вибори, тому робіть висновки самі. Біля цього скандалу є кілька призвідників, і не тільки серед пересічних".



На міжбанківському ринку загострився дефіцит гривневої ліквідності. На початку тижня залишки на кореспондентських рахунках банків різко впали майже на 4 млрд гривень - до 15,7 млрд гривень.



Прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибув в Україну для зустрічей із владою й участі в 9-й конференції "Ялтинська європейська стратегія" (YES).