Пт, 2024-03-29, 12:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1969 1970 1971 1972 1973 ... 2320 2321 »


У матчі четвертого туру Шахової олімпіади, яка проходить у Стамбулі, збірна Ізраїлю обіграла команду Казахстану 2,5:1,5. Еміль Сутовський програв Рінату Жумабаєву.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сьогодні, в суботу, 1 вересня, близько 430 тисяч українських першокласників переступлять шкільний поріг.



Черговими медалями поповнилася скарбничка збірної України на лондонській Паралімпіаді. Українка Марія Помазан завоювала золоту медаль у змаганнях з метання диска.


З 2 вересня по 28 жовтня в Національному художньому музеї України на виставці "Нормандія в живописі" вперше за роки незалежності України буде показано твори Клода Моне, Теодора Жеріко, Каміля Коро, Огюста Ренуара.



Землетрус магнітудою 7,9 стався сьогодні біля берегів Філіппін. Повідомляється про загрозу цунамі для Індонезії, Тайваню, Філіппін і Японії.



Сильні лісові пожежі в іспанській провінції Малага на півдні країни призвели до евакуації понад п'ять тисяч осіб.




Голова представництва Євросоюзу в Українi Жозе Мануел Пiнту Тейшейра вважає, що в нинiшнiй ситуацiї пiдписання угоди про асоцiацiю навряд чи можливе.



1 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +23...+25 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Єврокомісія розробила план реформи банківського сектору єврозони, ключовим елементом якого є передача прямого нагляду за 6 тис банків Євросоюзу Європейському центральному банку (ЄЦБ).


Україна, після бонусних балів від виходу київського "​​Динамо" до групового раунду Ліги чемпіонів і перемог "Дніпра" та "Металіста" в кваліфікації Ліги Європи, обігнала Нідерланди в таблиці коефіцієнтів УЄФА. Тепер Україна сьома.



Команда Юрія Сьоміна перший матч проведе 18-го вересня в Парижі, а підопічні Мірчі Луческу на наступний день в Донецьку битимуться з данським "Нордшелландом".



21 серпня повідомлялося, що керівництво ТВі має намір просити редакційну раду каналу закликати учасників Всесвітнього газетного конгресу до бойкоту.




Колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка вивезли з Лук'янівського СІЗО до Менської виправної колонії на Чернігівщині.



Українська сторона одержала дозвіл на проведення археологічних досліджень на місці можливого поховання князя Данила Галицького в польському місті Хелм.


"Щоб не було передвиборчих спекуляцій на цю тему, нам треба зафіксувати, що людина, яка йде на державну службу, повинна скласти іспит з державної мови і користуватися нею", - Литвин.