Чт, 2024-03-28, 22:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1972 1973 1974 1975 1976 ... 2320 2321 »


Технологія "клонів" кандидатів у народні депутати на мажоритарних округах може бути використана як технологія фальсифікації під час підрахунку голосів.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Європейський суд з прав людини розпочав розгляд скарги екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка звинувачує Україну за чотирма статтями Європейської конвенції про захист прав людини i засадничих свобод.



Об’єднана опозиція активно використовує проти партії "Удар" технології чорного піару. Про це йдеться в заяві прес-служби партії.



Каждый житель Российской Федерации пытается сделать свое жилище как можно уютнее и теплее, а для жителей больших городов, как, к примеру Санкт-Петербург и Москва, актуальной также является проблема увеличения жилой площади.



В Україні вперше відбудеться знаменитий рок-фестиваль Woodstock, який триватиме з 28 до 30 серпня 2012 року на території аеродрому міста Калинівка (Вінницька область).



У поточному місяці середня реальна вартість довгострокових кредитів на старі іномарки виросла відразу майже на 2%.



Кандидат від Партії регіонів та масажист прем’єра Миколи Азарова Сергій Федоренко заробляє та піариться на відремонтованих державою басейнах.



Pussy Riot продовжують традицію московського концептуалізму 1970-1980-х років, висміюючи скостенілу владу, але більшість росіян у своєму консерватизмі не розуміє концептуалістських натяків.



Токмацька райдержадміністрація Запорізької області, управління комунального господарства і КП "Контакт" Токмацької міськради уклали угоди з ТОВ "Запорізький коксохімремонт" щодо ремонту об’єктів.



Інтереси польських продюсерів поки що не дозволяють українським глядачам побачити фільм Кшиштофа Зануссі "Серце на долоні", в якому Богдан Ступка зіграв одну зі своїх найвидатніших ролей.



Громадяни України, які перебувають у в'язниці лівійської столиці Тріполі, можуть повернутися в Україну восени.



Кандидат у депутати, лідер Радикальної партії Олег Ляшко нецензурно висловився на адресу політтехнолога Сергія Гайдая. Про це написав Гайдай у своєму Facebook.



Зоологи досі ламають голову над питанням, кого підстрелили мисливці на Запоріжжі. Дивна тушка, покрита бурим хутром, - це не лисиця, не куниця, а взагалі невідомо що.



Янукович у середині свого терміну приміряє на себе нову роль, констатує постійний автор Frankfurter Allgemeine Zeitung Конрад Шуллер.



Автомобільне пальне дорожчає незалежно від країн та континентів. Як повідомляє. До прикладу, в Італії вартість 95-го бензину на заправках перетнула психологічну позначку в 2 євро за літр.