Пт, 2024-03-29, 06:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1979 1980 1981 1982 1983 ... 2320 2321 »


22 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +23...+25 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-08-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




25 серпня в Україні відбудеться фестиваль сучасного весільного та обрядового мистецтва "Весілля в Малинівці-Плюс".



Відбулася жеребкування кваліфікації останнього в цьому сезоні турнірі "Великого Шолома" - Відкритого чемпіонату США.



Центральна виборча комісія України визначила порядок розміщення політичних партій у бюлетені по виборах у Верховну Раду в багатомандатному загальнодержавному окрузі.



Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов вважає, що деякі українські телеканали перейдуть на російську мову мовлення - після видалення графи "мова" із заяв про видачу ліцензій.



Влада Шанхая заборонила неодруженим китайцям купувати квартири або будь-яку іншу нерухомість в Шанхаї.




Історія багатодітної родини Хомич, яка 2010 року вирішила скористатися державною програмою "Доступне житло: 70 на 30" (70% вартості квартири інвестор сплачує сам, 30% — покриває держава).



Науковці з університету Мельбурна, Австралія, запропонували принципово нову гіпотезу утворення Всесвіту, відповідно до якої Всесвіт почався зовсім не від Великого вибуху.


Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати. На 450 місць у парламенті сьомого скликання претендують майже шість тисяч осіб.




Згідно з даними найсвіжіших досліджень, на сьогодні близько 22% літніх людей у всьому світі користуються соцмережами.


Сьогодні вночі в результаті несприятливих погодних умов (дощ, сильні пориви вітру), через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 323 населених пунктів у п'яти областях України.



Депутат від Європейської народної партії Ельмар Брок попереджає, що ЄС і Європарламент "знайдуть правильні відповіді в потрібний момент".



Вищий спеціалізований суд України сьогодні, 21 серпня, як очікується, завершить розгляд касації захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко у так званій "газовій справі" і, найімовірніше, оголосить рішення.



21 серпня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, місцями грози, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +22...+24 градуси.



Окрім скасування реєстрації Сацюка, суд також визнав протиправними дії двох членів Центрвиборчкому від опозиції – Андрія Магери та Валерія Шелудька.