Пт, 2024-03-29, 16:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1982 1983 1984 1985 1986 ... 2320 2321 »



США проводять перевірку Deutsche Bank на предмет порушення економічних санкцій проти Ірану.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Стокгольмі у дипломатів різних країн за півроку накопичилося близько 600 паркувальних штрафів, які вони відмовляються оплатити. Найбільше порушень у співробітників посольств Росії, Китаю та України.



С каждым годом количество больных растет - по частоте заболеваний диабет занимает третье место в мире. Этому способствуют стрессы и нездоровый образ жизни.



Північнокорейський керівник Кім Чен Ин наказав збройним силам бути готовим завдати удару по Південній Кореї в разі обстрілу території КНДР.


ЄС глибоко стурбований екстрадицією з України в Росію визнаного відповідно до міжнародного законодавства біженця, що свідчить про порушення взятих зобов'язань дотримуватися принципу неприпустимості примусової екстрадиції.



Російський нейтронний детектор ДАН, встановлений на борту марсохода NASA Curiosity, в п'ятницю був запущений в тестовому режимі і продемонстрував успішну роботу.



Партія Всеукраїнське об'єднання "Свобода" має намір відновити знесений активістками жіночого руху FEMEN пам'ятний хрест жертвам репресій НКВС в центрі Києва.



Парламентська асамблея Ради Європи вітає звільнення колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка. Про це йдеться в коментарі співдоповідачів ПАРЄ в Україні Майліс Репс та Маріетти де Пурбе-Лундін.


Журналістка додає, що сама жодного сюжету ані щодо Королевської, ані про "пакращення" Януковича, Азарова або інші не зробила. "Але мені все одно соромно. Тому я написала заяву про звільнення за власним бажанням ...




ФРН підтримує збереження євро, заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Канади Стівеном Гарпером.



Вартість більшості соціально значущих товарів в Україні у період 10-14 серпня підвищилась у середньому на 0,1-1,6%. Про це свідчать дані моніторингу Мінекономрозвитку.



Уряд Сполучених Штатів Америки розчарований вироком у справі колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка й закликає Україну звільнити його та екс-прем’єр-міністра Юлію Тимошенко.


Президент Єврогрупи (Ради міністрів фінансів країн єврозони) Жан-Клод Юнкер допускає можливість застосування Європейським Союзом точкових санкцій проти деяких українських чиновників.



Компанія "Сонячна енергія плюс" побудувала та ввела в експлуатацію сонячну електростанцію, розташовану в Ужгородському районі Закарпатської області.


Напередодні оголошення вироку у справі російської панк-групи західна преса аналізує тісні зв'язки між "феодальними правителями" Росії і церковними ієрархами. Це нове середньовіччя, світ невігластва, корупції та лицемірства, стверджують оглядачі.