Чт, 2024-03-28, 15:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1991 1992 1993 1994 1995 ... 2320 2321 »


Интерьер костела Святых апостолов Петра и Павла (Иезуитов) будет в изображении в 3D-измерении. Каждый желающий, пользующийся Интернетом, сможет "виртуально походить храмом", посмотреть на настенную роспись, уникальные иконы, иконостас.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-08-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



До свого завершення підходить Олімпіада в Лондоні. Залишилося два дні змагань, але вже зараз можна сказати, що збірна України  повторити успіх Пекіна-2008 за кількістю завойованих медалей не зможе.



У Міністерстві культури України запевняють, що заповідник "Софія Київська" докорінно змінює підходи до збереження колекції мозаїк Михайлівського Золотоверхого собору.




"У наших людей ще дуже багато терпіння. Здавалося б, воно мало б давним-давно вичерпатися, а вони ще терплять, терплять."


Джеймса Холмса, якого звинувачують у масовому вбивстві в кінотеатрі штату Колорадо, визнали неосудним. Про це заявила сторона захисту на суді. Адвокати вказують, що їм знадобиться додатковий час і інформація, щоб повною мірою оцінити стан Холмса.


Печерський районний суд Києва поновив розгляд кримінальної справи за обвинуваченням колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в службовій недбалості при продовженні стеження в рамках розслідування справи про отруєння кандидата в президенти Віктора Ющенка.



Завершилися поєдинки третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. За їхніми підсумками Україна залишилася без двох із чотирьох своїх представників у цьому турнірі.



Современные люди, а особенно технически подкованные и стильные, очень сильно стремятся приобрести iPad 3 от компании Apple.




Противники мовного закону почепили пов'язки з протестними написами на пам'ятники видатних українських діячів. Акція відбулася в четвер у Києві.



10 серпня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер північний, 5-10 м/с.



Росія припинила постачання нафти в Бєларусь. Як результат, бєларуські компанії змушені призупинити виробництво сублімованих нафтопродуктів з російської нафти.



Більшість батьків, які відправляють своїх дітей у перші класи одеських шкіл, обрали українську мову навчання.


Інна Осипенко-Радомська не зуміла захистити титул олімпійської чемпіонки в спринті на 500 м у змаганнях байдарок-одиночок. Українка з перших метрів дистанції вирвалася в лідери, але на завершальному відрізку поступилася угорці Дануті Козак.


Маніфестація школярів та студентів в чилійській столиці вилилася в безладдя і сутички з поліцією. В ході акції протесту найбільш радикальна група учнів змусила вийти пасажирів з трьох міських автобусів. Після цього автобуси було спалено дотла.



Поведение избирателей на выборах вызывает только риторические вопросы. А как же идея, как принципы?