Вт, 2024-04-23, 11:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2001 2002 2003 2004 2005 ... 2323 2324 »


2 августа Стамбульский суд вынес вердикты и приговоры по делу 56 человек, обвиненных в использовании проституток для шпионажа.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Сьогодні американський Національний центр зі спостереження за ураганами, який розташований у Майамі, повідомив, що тропічний шторм "Ернесто" наближається до Барбадосу і Навітряних островів зі швидкістю 85 км/год.


Список Об’єднаної опозиції не до кінця справедливий, але достатній, щоб перемагати на виборах. Про це заявив заступник голови Верховної Ради України, один з лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Микола Томенко.



Більше 50 мільйонів років назад Антарктика представляла собою досить комфортну для проживання територію, де було завжди тепло і росли пальми.



На фестивалі "Бандерштат 2012" відбудуться покази документальних історичних фільмів режисера Тараса Химича "Золотий вересень" та "Срібна земля".



Останніми роками через політичну ситуацію в країні світ взагалі, і Європейський Союз, у тому числі, з недовірою дивляться на Україну.


У Нью-Йорку знайдено картину одного з найбільших представників поп-арту Роя Ліхтенштейна "Електричний дріт" (Electric Cord), про місце зберігання якої нічого не було відомо останні 42 роки.



Центральна виборча комісія (ЦВК) Молдови відмовила ініціативній групі у проведенні восени референдуму про приєднання країни до Митного союзу Росії, Бєларусі і Казахстану.



Прокуратура закрила кримінальну справу щодо видання Lb.ua. Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, таке рішення було ухвалено "за результатами перевірки




Список Об’єднаної опозиції не до кінця справедливий, але достатній, щоб перемагати на виборах.



Член олімпійської збірної Німеччини з веслування Надя Дригалла залишає розташування своєї команди в Лондоні.



Когда вы въехали довольные в новую квартиру и решили помыть руки, тогда в этот момент понимаете, что первым делом нужно зеркало купить для ванной.



4 серпня в Києві мінлива хмарність, подекуди короткочасний дощ, удень місцями грози й шквали 15-20 м/с, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуси, удень +31...+33 градуси.




Науковці з Франції розробили пристрій, за допомогою якого можна писати і малювати очима, без участі кінцівок. Апаратура відстежує рух очей людини (eye tracking).




П'ятьох француженок - активісток українського руху FEMEN затримала поліція Лондона за організацію акції протесту проти ісламізму.