Пт, 2024-03-29, 16:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2011 2012 2013 2014 2015 ... 2320 2321 »

Європейський комісар з питань розширення Європейського Союзу і європейської політики сусідства Штефан Фюле вважає, що підписання договору про внесення змін і доповнень до угоди з Європейським Союзом про спрощення оформлення віз для громадян України є позитивним сигналом для країни.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-07-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Український гросмейстер Руслан Пономарьов зайняв третє місце на традиційному шаховому турнірі, що завершився в Дортмунді (Німеччина), який відзначив своє 40-річчя.



Поп-співак Елтон Джон, який випустив кілька днів тому записаний спільно із групою Pnau альбом "Good Morning To The Night", повернувся на вершину британського чарту.



Сирійська армія передислоковує хімічну зброю в аеропорти ближче до кордонів країни, йдеться в заяві, поширеній у вівторок Вільною сирійською армією (ВСА), яка воює на боці опозиції.



Банкам недоступні довгострокові ресурси Нацбанку - на тлі дефіциту гривні він продовжує кредитувати їх, але максимум на три місяці.


Тисячі шанувальників таланту видатного українського актора театру і кіно Богдана Ступки прийшли попрощатися з ним у вівторок вранці до Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка в Києві.




Американець Джеймс Холмс, який влаштував бійню на прем'єрі фільму "Бетмен" в місті Аврора штату Колорадо, постав перед судом.



У сучасному світі більшість українців, як власне і мешканців Європейського Союзу, багато часу проводять у світовій мережі Інтернет.



Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал прогнозує, що іноземні спостерігачі дадуть виборам Верховної Ради, які призначені на 28 жовтня, оцінку не вище задовільною.



Сполучені Штати застерегли сирійську владу від застосування хімічної зброї. Заклик президента Барака Обами прозвучав після того, як Дамаск дав зрозуміти, що готовий застосувати її "в разі зовнішньої агресії".



Ухвалюючи рішення щодо підписання "мовного" закону, Віктор Янукович має розраховувати на поради екс-президентів, заявив екс-президент Віктор Ющенко.



Лісові пожежі, що охопили Каталонію (північний схід Іспанії), призвели до загибелі чотирьох осіб, з-поміж них 15-річної дівчинки.



Національний музей українського народного декоративного мистецтва оголошує всеукраїнський конкурс "З бабусиної скрині".



В понедельник, 23 июля, в Греции, на сотрове Хиос, произошло крупное дорожно-транспортное происшествие: пассажирский автобус, осуществлявший междугородный рейс, упал в пропасть и загорелся.



За полтора года накануне Олимпиады-2012 полиция Лондона закрыла около 80 борделей. Мэр Лондона Борис Джонсон считает недопустимым, чтобы проституция сопуствовала Олимпийским играм.