Пт, 2024-03-29, 04:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2023 2024 2025 2026 2027 ... 2320 2321 »



Народний рух України запропонує Об'єднаній опозиції своїх кандидатів у народні депутати на з'їзді партії 30 липня.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Саудівська Аравія засуджує "ворожу" реакцію МЗС Росії на події в одній зі східних провінцій королівства, де сталися зіткнення шиїтських демонстрантів і поліції, і був заарештований шейх Німр Аль-Німр.



Космічний корабель "Союз ТМА-05М", що стартував до МКС з новим екіпажем космонавтів, відокремився від ракети-носія "Союз-ФГ" і вийшов на проміжну орбіту.



У суботу, 14 липня, в інфекційне відділення Бердичівської центральної лікарні з попереднім діагнозом - гастроентероколіт госпіталізовано 15 осіб.

 

Предприятия с доходом более 10 миллионов гривен должны будут платить налоги наперед.



На Новгородщині потрапив в аварію пасажирський автобус з дітьми, повідомляє Інтерфакс з посиланням на представника ДІБДР УМВС Росії у Новгородській області. Аварія сталася 14 липня близько 10:30 ранку, на автодорозі Валдай - Дем'янськ.



Во Львове пройдет Международный фестиваль еврейской музыки LvivKlezFest. Продлится "фест" до 22 июля.



Программисты - математики и логики, - уходя с работы домой, в голове "набирают" клавиши "Ctrl Alt Delete", и до утра забывают о профессиональной лексике.



В Умазі (Хорватія) на турнірі АТР Vegeta Croatia Open Umag на відкритих кортах (ґрунт) з призовим фондом 358,425 евро завершилися матчі другого кола.




У Чернівецькій області відновлять кінофестиваль імені Івана Миколайчука, який востаннє проходив 20 років тому.



Відкрився третій Одеський міжнародний кінофестиваль. До Одеси прибули почесні гості ОМКФ: легенда великого італійського кінематографа Клаудіа Кардиналє, голлівудський актор і поет Майкл Медсен, актриса Джеральдіна Чаплін.


Новий сезон чемпіонату України розпочався з історичної нічиї між луцькою "Волинню" та львівськими "Карпатами". Матч завершився з рахунком - 1:1. Перший тайм залишив не найкращі враження від гри команд.




Вже трьох голодуючих на захист української мови під Українським домом забрала швидка.



Японія - це країна, 65% території якої зайнято горами і передгір'ями. Гора, Камінь і Дерево - головні герої японського пейзажу.