Чт, 2024-03-28, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2049 2050 2051 2052 2053 ... 2320 2321 »

Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що гол, який суддя не зарахував українській збірній під час матчу України і Англії, засвідчив необхідність запровадження технології, яка дозволяє автоматично визначати момент, коли м'яч перетинає лінію воріт.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Франції в громадському туалеті на території палацу Фонтенбло була знайдена шпилька для волосся, яка, на думку фахівців, належала королеві Катерині Медічі, дружині Генріха II.



То, что девять тысяч классных инженеров в США собирали бы вместе год. В Поднебесной это делают за ... две недели



Прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що українська збірна з футболу самовіддано грала з англійцями. Він закликає не робити з програшу трагедії.



Колумбійський каскадер і парашутист, а також професійний режисер і фотограф Джонатан Флорес одним стрибком побив одразу чотири світові рекорди.



Переговори з перегляду цін на газ з Україною не ведуться. Про це повідомив заступник голови правління ВАТ "Газпром" Олександр Медведєв.



21 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +29...+31 градус.



Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко візьме участь в судовому процесі у справі ЄЕСУ 25 червня. Про це LB.ua стало відомо з власних джерел.



Жозе Мануел Пінту Тейшейра обійматиме посаду голови представництва Європейського Союзу в Україні, доки новий посол ЄС Ян Томбіньський не прибуде в Україну.



Одна людина загинула в Японії в результаті удару потужного тайфуну "Гучол". Цієї ночі він пройшов над центральними і північно-східними районами країни і продовжив рух до відкритого океану.



Перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін попереджав екс-прем'єра Юлію Тимошенко про підготовку звинувачення на її причетність до вбивства народного депутата Євгена Щербаня, заявляє захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.



Президент РФ Володимир Путін заявив, що зміна влади в Сирії можлива тільки конституційним шляхом.




Для одних Євро-2012 - це свято футболу, а для інших - суцільні збитки. Українські бізнесмени бідкаються: вони не лише не отримали очікуваного прибутку, а й у серйозному мінусі.


Черговий раунд переговорів представників "шістки" й Ірану, що пройшов у Москві в понеділок і вівторок, завершився без проривів. Сторони обмінялися думками про майбутнє іранського "мирного атома" і підтвердили готовність вести переговори і далі, проте якихось серйозних результатів досягнуто не було.



За перші 12 днів роботи фан-зони в Києві на Хрещатику побували 1 млн 250 тисяч уболівальників, які за цей час випили 200 тисяч літрів пива (три цистерни), з'їли 60 тисяч хотдогів і залишили по собі 263 тонни сміття.