Чт, 2024-03-28, 16:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2051 2052 2053 2054 2055 ... 2320 2321 »

Комітет з міжнародних справ Європарламенту 18 червня обговорив ситуацію в Україні та перспективи підписання Угоди про асоціацію (УА). В ході дискусії представник Європейської служби зовнішніх дій Гуннар Віганд повідомив, що Київ відмовився від претензій на підписання УА до проведення парламентських виборів.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-06-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Вирок Юлії Тимошенко затьмарює ситуацію довкола Євро-2012 і створює президенту Януковичу проблеми з іміджем і піаром на світовій арені, констатує El País.



Пожежу на сміттєзвалищі Новомосковська Дніпропетровської області МНСникам доводиться гасити землею. Вогонь захопив 4 га сміттєзвалища на глибині 5 метрів.



Парламентська більшість планує ухвалити закон про засади державної мовної політики до завершення нинішньої сесії в липні поточного року.



Росія відправляє до берегів Сирії загін у складі двох великих десантних кораблів Чорноморського флоту. За даними джерел, судна вже завершують підготовку до позапланового відплиття із Севастополя.



Прогнози чиновників щодо кількості іноземних туристів поки залишаються далекими від реальності: власники готелів, хостелів та кемпінгів кажуть, що їхні заклади порожні.



19 червня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий короткочасний дощ, грози, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +29...+31 градус.



Я человек, которому поставили онкологический диагноз "малодифференцированные деноканцерома с участками недифференцированной канцеромы" и предложили сделать операцию



Найкраща економіка та умови для життя зосередилися в трьох країнах Західної Європи. Згідно з рейтингом американського журналу Forbes, у Німеччині, Нідерландах і Великій Британії якість життя оцінили на 9 зірок із 10 можливих.



Погода в Україні на поточному тижні буде спекотною зі зливами.До завершення тижня ми будемо мати загальний нестійкий характер погоди з опадами у вигляді зливових грозових дощів. Але інтенсивність цих явищ не повинна бути дуже значною.




Комітет Європейського парламенту з закордонних справ у понеділок розгляне ситуацію в Україні в контексті підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом.





Екс-президента Франції Ніколя Саркозі, який цими вихідними був позбавлений недоторканності, викликали на допит.




Правоцентристська партія "Нова демократія" лідирує на виборах у Греції. Про це свідчать перші офіційні дані грецького МВС, яке відповідає за проведення виборів у країні.




За попередніми даними французького МВС, Соціалістична партія за результатами виборів отримує абсолютну більшість в нижній палаті парламенту Франції.





У капітана збірної України з футболу Андрія Шевченка після гри з Францією з'явилася рідина в колінному суглобі.