Вт, 2024-04-23, 18:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2062 2063 2064 2065 2066 ... 2323 2324 »


Офіційну фан-зону приймаючого міста Києва за два перші дні Євро-2012 відвідали за різними підрахунками від 60 до 100 тисяч уболівальників.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Негода знову наробила лиха на заході України. Над ранок у суботу, 9 червня, Перечинським районом Закарпаття пронісся смерч. В епіцентрі стихії опинилася Тур'я Бистра.



Землетрус магнітудою 6,1 стався поблизу острова Тайвань, інформації про потерпілих не надходило. Крім того, біля берегів Камчатки і Північних Курил сталися землетруси магнітудою 5,1.



П'ятиповерховий житловий будинок обрушився в Луцьку на заході Україні, дві людини числяться зниклими без вісті.



Запуск в космос пілотованого китайського корабля "Шеньчжоу-9" вирішено провести в червні 2012 року.



Якщо опозиція хоче серйозно розслідувати справу розкраданні коштів на підготовку до Євро-2012, їй необхідно звернутися до уряду Юлії Тимошенко.



Міністр культури РФ Володимир Мединський вважає, що тіло вождя радянської революції Володимира Леніна має бути віддане землі.



Близько 100 працівників заводів ім. Шевченка і Малишева вийшли на пікет до фан-зони на площі Свободи з вимогою виплатити їм борги по зарплаті.



10 червня в Києві мінлива хмарність, уночі невеликий, удень помірний короткочасний дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +27...+29 градусів.



Українці з прадавніх часів вірно бережуть і дотримуються власних традицій. Проте сучасне динамічне і шалене життя вносить у них свої правки



Рух українських феміністок FEMEN провів в п'ятницю чергову акцію протесту, приурочену до Euro-2012.



Відомий португальський карикатурист Ріккардо Гальван, що працює на провідне видання своєї країни, вирішив потішити люд. Він намалював карикатури на гравців Чемпіонату Європи, не залишивши без уваги нікого.



Многие украинские музыканты и звукорежиссеры, а также ди-джеи уверены, что лучшего микшерного пульта, нежели Behringer XENYX не существует, а поэтому они мечтают приобрести себе именно такой пульт



В последние годы Украина активно перебирает европейский опыт в разных отраслях бизнеса, в том числе и в туристическом




Прес-служба авіакомпанії "Аеросвіт" повідомила, що "затримка вильоту до Варшави пов'язана із запізненням прибуття до Києва літака, що перед тим виконував рейс Київ-Москва-Київ".