Пт, 2024-03-29, 10:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2070 2071 2072 2073 2074 ... 2320 2321 »


Стало відомо про чергову масштабну мережевої атаки, в якій і мішенню, і виконавцем з високою часткою ймовірності є державні структури. Експертне співтовариство сходиться в оцінці вірусу Flame, називаючи його безпрецедентним за рядом параметрів.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Україна й далі втрачає позиції лідера європейської інтеграції серед країн Східного Партнерства.




Кількість жертв землетрусу в Італії, який стався 29 травня, зросла до 17 осіб. Близько 300 постраждали, майже 14 тисяч залишилися без даху над головою.



Ратифікація Договору про зону вільної торгівлі в рамках СНД є найважливішою умовою подальшої інтеграції країн Співдружності. Про це прем`єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, виступаючи на засіданні Ради голів урядів СНД в Ашгабаті.



Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс зробив сенсаційну заяву на брифінгу з журналістами у Будинку футболу. Він заявив, що не буде балотуватися на посаду голови ФФУ під час Конгресу організації, який відбудеться 2 вересня у Києві.




Землетрус магнітудою в 5,8, епіцентр якого знаходиться в італійській провінції Модена, і кілька наступних поштовхів змусили деякі місцеві компанії призупинити свою діяльність.




Пацієнтів Олександрівської лікарні в Києві, яку обрано основною для обслуговування іноземних уболівальників Євро-2012, з 7 червня випишуть зі стаціонару.




Представители сирийской оппозиции сообщают, что только за последние сутки в результате действий вооруженных сил режима Башара Асада в разных районах Сирии были убиты не менее 100 человек.



Картина українського художника Анатолія Криволапа була продана на аукціоні Sotheby's в Лондоні за 83 тис дол.




Європейський Союз не має наміру брати паузу перед підписанням угоди про асоціацію з Україною, стверджує голова представництва ЄС в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра.



Українські банки готові зустрічати футбольних уболівальників. За словами фінансистів, до цієї зустрічі вони готувалися ретельно.



31 травня мінлива хмарність, уночі місцями невеликий дощ, подекуди грози, удень без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +18...+20 градусів.



Каждому бизнесмену, который достиг вершин в своем деле, хорошо известно — для успешного развития предприятия очень важна яркая идея и быстрое принятие решений, ведь время — деньги.



Британські ЗМІ в останні дні зовсім залякали своїх фанів. Спочатку канал Sky News розповів про існування в Донецьку групи фанів-неонацистів.



В теплицах организации "Тикун олям", поставляющей больным марихуану для медицинского употребления, выведен новый сорт каннабиса.