Чт, 2024-04-25, 06:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2071 2072 2073 2074 2075 ... 2323 2324 »


Депутат Верховної Ради Володимир Яворівський (фракція "БЮТ-Батьківщина") зареєстрував у парламенті законопроект про денонсацію угоди між Україною і Росією з питань перебування Чорноморського флоту Росії у Криму.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Від початку 2012 року Генпрокуратура отримала 26 звернень щодо порушень прав представників ЗМІ з боку правоохоронців.



Зазіхання на конституційний лад в Україні, «підступний удар» по українській мові - така критика на адресу авторів законопроекту «Про засади державної мовної політики» пролунала в середу, 30 травня, з боку низки відомих українських громадських діячів.




Напередодні парламентських виборів головні партії країни оголосили полювання на молодих письменників, журналістів, блогерів та громадських активістів.




1 червня державний "Ощадний банк" розпочинає виплату компенсацій в розмірі 1 тисячі гривень за знеціненими вкладами Ощадбанку СРСР.



"Уночі на Республіку Гостиний Двір був наліт бандитів. Близько 30 осіб. Нас було близько 10 з тими, хто зміг приїхати за повідомленнями в Мережі, уже після вторгнення".



Світова громадськість має активізувати зусилля з врегулювання сирійської кризи, заявив міністр закордонних справ Китаю Ян Цзечі.




У ході підготовки до проведення в Україні фіналу чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 було вкрадено 25-30 мільярдів гривень, повідомив депутат від БЮТ Остап Семерак.



Брюссель підпише з України Договір про асоціацію, коли переконається, що Київ поважає верховенство закону, проте не йдеться про якісь антиукраїнські заходи, заявив голова Європейської Ради Герман Ван Ромпей.

 

Знакомый собирается за границу. Третий раз с начала года! Имея зарплату чуть выше средней, умудрился уже объездить пол-Европы. Сейчас едет в Турцию - за 210 евро за семидневный тур.




8 червня 2012 року о 16 год. в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка „Out of ” заслуженого художника України Олександра Міловзорова.



Штраф у розмірі понад 200 тисяч доларів наклали на китайську пару за народження другої дитини і порушення державної політики "Одна сім'я - одна дитина".



В современной Украине мужчинам становится все сложнее и сложнее найти работу с приличной зарплатой, на которую можно содержать семью, профессия строителя приобретает все большую популярность.



П'ять років тому, коли ухвалювалося рішення про проведення Євро-2012 в Польщі та Україні, остання все ще асоціювалася з Помаранчевою революцією й була надія, що спільний чемпіонат спонукає Україну піти шляхом Польщі.



Спостереження за самими загадковими об'єктами у Всесвіті, в тому числі чорними дірами і надновими зірками, буде вести американський космічний апарат, що отримав назву Ядерний спектроскопічний телескоп (NuSTAR).