Ср, 2024-04-17, 00:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 2074 2075 2076 2077 2078 ... 2322 2323 »


Археологи провели повторне датування артефактів, виявлених у печері Geißenklösterle, і встановили, що вони старші, ніж вважалося досі.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-05-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Екс-"бютівець", колишній нардеп Віктор Лозінський на зоні веде себе як пахан, відмовляючись робити "чорну роботу" через попередні "Заслуги" на волі.



В современном мире практически сто процентов украинских предприятий и компаний, а также многие украинцы дома используют принтеры.



Мешканці Сирії, які вижили після бійні в місті Хула, розповіли, як лояльні до уряду сили входили в їхні будинки і вбивали членів їх сімей. Тим часом в Дамаск відправляється спеціальний посланник ООН і ЛАД Кофі Аннан.



Якщо Україна робитиме кроки до євроінтеграції, то вона стане частиною Європейського Союзу, заявив журналістам посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра.



Збірна України з розгромної перемоги над командою Естонії розпочала серію підготовчих поєдинків до домашнього Євро-2012. Українці, виступаючи, за словами головного тренера команди Олега Блохіна, на тлі навантажень, не залишили жодних шансів супернику.




У суботу, 26 травня, Андріївський узвіз прийняв перших туристів, і бруківка не витримала. В понеділок її подекуди познімали і перекладають знову.



Актриса Чулпан Хаматова собирается прийти в качестве гостьи на одну из телепрограмм ведущей Ксении Собчак, с которой у них вышел неприятный казус на вручении кинопремии "Ника" в апреле.

О книге "Пиво и философия"

 

Сборники эссе почти никогда не читают сразу и полностью. Именно такие книги имеют больше шансов превратиться в настольные: взял в руки вечером, прочитал кусок текста - подумал над написанным и отложил, чтобы вернуться за день или за неделю.




Апеляційний господарський суд Києва відхилив скаргу російської авіакомпанії "Сибір" (S7 Airlines) на рішення київського Господарського суду.



Правозахисники рекомендують батькам вивезти своїх дітей з міст, де проходитимуть матчі фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, та пильно стежити за їхнім спілкуванням в Інтернеті під час Євро.



На свет надвигается Третья промышленная революция. Об этом говорится в статье The Economist



Пресс-секретарь Дмитрия Медведева Наталья Тимакова, которая в мае вместе с шефом перешла на работу из Кремля в Белый дом, дала интервью.



Правительство Швейцарии ввело ограничения на иммиграцию лиц из восьми стран Восточной Европы. Об этом сообщает Die Welt



Вузькі джинси стали одним із постійних явищ у сучасній моді. Люди, які бажають підкреслити фігуру, носять їх всюди: від роботи, до концертів і театрів.